Samenvatting
Heb jij altijd al op een bijzondere locatie willen wonen? Wat dacht je van een voormalige basisschool waar je de… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1992
 m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Heb jij altijd al op een bijzondere locatie willen wonen? Wat dacht je van een voormalige basisschool waar je de beschikking krijgt tot een compleet klaslokaal! Hóe leuk klinkt dat. Lees snel verder!


Over deze woonruimte

Er komen diverse ruime kamers beschikbaar in voormalig basisschool 'De Wijzer'. Je krijgt de beschikking over een voormalig klaslokaal. Dit klaslokaal is voorzien van vloerbekleding. Sommige ruimtes zijn tevens voorzien van bergkasten en wastafels. Er is voldoende lichtinval en ruimte. De voorzieningen zoals de toiletten en doucheruimte deel je met je medebewoners. Kookgelegenheid dien je zelf op je kamer te creëren d.m.v. een elektrische kookplaat. Gratis parkeergelegenheid is ook aanwezig.

Bereikbaarheid

Beneden-Leeuwen is gesitueerd op een steenworp afstand van Nijmegen in de provincie Gelderland. Deze voormalig basisschool is gelegen aan de rand van de gezellige dorpskern met diverse winkelgelegenheden en restaurants. Zowel de bushalte als supermarkt zijn op loopafstand. De bushalte heeft een directe verbinding naar o.a. Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn op ongeveer 30 minuten rijden met de auto te bereiken. Beneden-Leeuwen is gesitueerd aan rivier de Waal.

Maandelijkse kosten 

Je betaalt slechts € 260,- per maand en de rekening voor gas, water en elektra wordt voor je betaald (is dus gratis). 

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger