Kamer antikraak Beneden-Leeuwen

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Beneden-Leeuwen

Samenvatting

Heb jij altijd al op een bijzondere locatie willen wonen? Wat dacht je van een voormalige basisschool waar je de… Meer informatie ↓
anno
1992
m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Heb jij altijd al op een bijzondere locatie willen wonen? Wat dacht je van een voormalige basisschool waar je de beschikking krijgt tot een compleet klaslokaal! Hóe leuk klinkt dat. Lees snel verder!


Over deze woonruimte

Er komen diverse ruime kamers beschikbaar in voormalig basisschool 'De Wijzer'. Je krijgt de beschikking over een voormalig klaslokaal. Dit klaslokaal is voorzien van vloerbekleding. Sommige ruimtes zijn tevens voorzien van bergkasten en wastafels. Er is voldoende lichtinval en ruimte. De voorzieningen zoals de toiletten en doucheruimte deel je met je medebewoners. Kookgelegenheid dien je zelf op je kamer te creëren d.m.v. een elektrische kookplaat. Gratis parkeergelegenheid is ook aanwezig.

Bereikbaarheid

Beneden-Leeuwen is gesitueerd op een steenworp afstand van Nijmegen in de provincie Gelderland. Deze voormalig basisschool is gelegen aan de rand van de gezellige dorpskern met diverse winkelgelegenheden en restaurants. Zowel de bushalte als supermarkt zijn op loopafstand. De bushalte heeft een directe verbinding naar o.a. Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn op ongeveer 30 minuten rijden met de auto te bereiken. Beneden-Leeuwen is gesitueerd aan rivier de Waal.

Maandelijkse kosten 

Je betaalt slechts € 260,- per maand en de rekening voor gas, water en elektra wordt voor je betaald (is dus gratis). 

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod