Samenvatting
In het mooie dorpje Biddinghuizen, gelegen nabij Dronten en Lelystad, hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij beschikbaar. De voorkeur gaat… Meer informatie
€ 90,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1930
 m2
100
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

In het mooie dorpje Biddinghuizen, gelegen nabij Dronten en Lelystad, hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij beschikbaar.

De voorkeur gaat uit naar een stelletje of twee samenwonenden. Huisdieren zijn in deze boerderij niet toegestaan.

Over de omgeving

Biddinghuizen is misschien wel het meest bekend van het Lowlands festival dat jaarlijks wordt gehouden op het Walibi festivalterrein. Maar wist je dat in Biddinghuizen ook de langste openluchtijsbaan van de wereld te vinden is? En dat er langs het Veluwemeer tal van toeristische attracties te vinden zijn zoals campings, jachthavens en stranden.

Die campings zul je niet nodig hebben als je in je vrijstaande woonboerderij heerlijk kunt genieten van de uitgestrekte groene velden en akkerlanden om je heen.

Maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je € 90,- per persoon per maand. Je mag er met maximaal 2 personen van minstens 18 jaar oud wonen.
Mocht je hier de kans krijgen er alleen te gaan wonen, dan kan dat voor € 130,- per maand.mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger