Samenvatting
De instapklare kamer is volledig gestoffeerd en beschikt over eigen voorzieningen. Je hebt een prettig uitzicht over de landerijen. Er… Meer informatie
€ 235,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1904
 m2
25
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

De instapklare kamer is volledig gestoffeerd en beschikt over eigen voorzieningen. Je hebt een prettig uitzicht over de landerijen. Er zijn tevens voldoende gratis parkeergelegenheden rondom het pand. De woonruimte is gelegen op een unieke plek. Het betreft een prachtig terrein met een rijke geschiedenis, cultuur en natuur. Kijk ook eens op: http://www.landparkassisie.nl/.

LOCATIE
De locatie is zeer centraal gelegen tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch. Daarnaast is het landpark omringd door een fantastisch natuurgebied met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

KOSTEN PER MAAND
Voor slechts € 235,00 per maand, incl. gas/water/elektra woon je al op Landpark Assisië.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger