Samenvatting
In Biezenmortel komt er een kamer beschikbaar van ongeveer 25m². Je hebt een prettig uitzicht over de landerijen. Er zijn… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1904
 m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraakkamer

In Biezenmortel komt er een kamer beschikbaar van ongeveer 25m². Je hebt een prettig uitzicht over de landerijen. Er zijn tevens voldoende gratis parkeergelegenheden rondom het pand. De kamer is gesitueerd op de 2e verdieping van het pand. Er is een berging aanwezig. De woonruimte is gelegen op een unieke plek. Het betreft een prachtig terrein met een rijke geschiedenis, cultuur en natuur. Kijk ook eens op ons weblog waar we eerder schreven over landpark Assisië.

Op onderstaand filmpje zie je hoe het landgoed waar je kunt wonen er uit ziet. Aan het eind van het filmpje komt het huis zelf ook nog even voorbij (van bovenaf gezien).

Interveste Landpark Assisië van boven

Biezenmortel en de omgeving

De antikraak locatie is zeer centraal gelegen tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch. In natuurgebied de Leemputten waar grote plassen en bossen te vinden zijn kun je heerlijk tot rust komen tijdens een wandeling of fietstocht.Boodschappen kun je bijvoorbeeld ook doen in het grotere nabijgelegen dorp Udenhout.

Of als je iets verder fietst (ongeveer 35 minuten) dan zit je midden in het centrum van Tilburg.

Voor slechts € 250,00 per maand, all-in (dat is dus inclusief gas, water en elektra) woon je al op Landpark Assisië in dit antikraak huis.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger