Kamer antikraak Bosch en Duin

Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Den Bosch
Meer woningen
Antikraakkamer in Bosch en Duin
Samenvatting
In het prachtige bosrijke dorp Bosch en Duin staat deze statige witte villa, waarin Interveste een antikraakkamer beschikbaar heeft. De… Meer informatie
anno
1920
 m2
15
kamers
10
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In het prachtige bosrijke dorp Bosch en Duin staat deze statige witte villa, waarin Interveste een antikraakkamer beschikbaar heeft. De villa is omringd door een grote tuin en is voorzien van eigen oprijlaan. Voorzieningen zoals de woonkamer, badkamers en keuken deel je met medebewoners. 

Op steenworp afstand van Bosch en Duin liggen Den Dolder, Bilthoven en Zeist

Bosch en Duin is gelegen in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug. De omgeving kenmerkt zich door een bomenrijke omgeving, diverse goed bereikbare natuurgebieden en de mogelijkheid tot heerlijke boswandelingen. Op steenworp afstand van Bosch en Duin liggen Den Dolder, Bilthoven en Zeist. Hier vind je uitgebreide voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants en cultuur. Provinciale wegen en snelwegen zijn eenvoudig bereikbaar en zorgen voor goede autoverbindingen met Amersfoort, Zwolle, Utrecht en Amsterdam.  

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,- per maand, inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger