Kamer antikraak Bosch en Duin

Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Den Bosch
Meer woningen
Antikraakkamer in Bosch en Duin
Samenvatting
In het prachtige bosrijke dorp Bosch en Duin staat een statige witte villa. In deze prachtige villa is een kamer… Meer informatie
anno
1920
 m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In het prachtige bosrijke dorp Bosch en Duin staat een statige witte villa. In deze prachtige villa is een kamer beschikbaar en jij kan hiervoor in aanmerking komen! De kamer is gesitueerd op de begane grond. De overige voorzieningen deel je met je medebewoners. De woonruimte heeft meerdere ramen en dus beschikt de kamer over een goede lichtinval. De woning is omringd door een mooie groene tuin. De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 20m². 

LOCATIE
Bosch en Duin is gelegen in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug. De omgeving kenmerkt zich door een bomenrijke omgeving, diverse goed bereikbare natuurgebieden en de mogelijkheid tot heerlijke boswandelingen. Op steenworp afstand van Bosch en Duin liggen Den Dolder, Bilthoven en Zeist. Hier vind je uitgebreide voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants en cultuur. Provinciale wegen en snelwegen zijn eenvoudig bereikbaar en zorgen voor goede autoverbindingen met Amersfoort, Zwolle, Utrecht en Amsterdam.  

MAANDELIJKSE KOSTEN

Je betaalt slechts € 260,- per persoon per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger