Samenvatting
In het prachtige bosrijke dorp Bosch en Duin staat een statige witte villa. Het naastgelegen zijgebouw kan bewoond worden door… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
30
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

In het prachtige bosrijke dorp Bosch en Duin staat een statige witte villa. Het naastgelegen zijgebouw kan bewoond worden door twee personen. Het gebouwtje is omringd door een grote tuin en is voorzien van eigen oprijlaan. Voorzieningen zoals de woonkamer, badkamers en keuken zijn er aanwezig.

LOCATIE
Bosch en Duin is gelegen in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug. De omgeving kenmerkt zich door een bomenrijke omgeving, diverse goed bereikbare natuurgebieden en de mogelijkheid tot heerlijke boswandelingen. Op steenworp afstand van Bosch en Duin liggen Den Dolder, Bilthoven en Zeist. Hier vind je uitgebreide voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants en cultuur. Provinciale wegen en snelwegen zijn eenvoudig bereikbaar en zorgen voor goede autoverbindingen met Amersfoort, Zwolle, Utrecht en Amsterdam.

MAANDELIJKSE KOSTEN

Je betaalt slechts € 250,- per persoon per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Let op: wij zoeken uitsluitend mensen die hier willen samenwonen. Alleen deze prachtige ruimte betrekken is niet mogelijk.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger