Samenvatting
Deze prachtige jaren '30 woning met karakteristiek zadeldak en grote tuin komt binnenkort beschikbaar. Het dak is voorzien van grote… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1930
 m2
95
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze prachtige jaren '30 woning met karakteristiek zadeldak en grote tuin komt binnenkort beschikbaar. Het dak is voorzien van grote dakkapellen waardoor je ook boven veel ruimte en lichtinval hebt.

Voorkeur bewoning door twee personen

Voor deze prachtige ruime woning zijn wij bij voorkeur op zoek naar mensen die de woning graag samen betrekken.

In de driehoek van Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch vind je het gezellige plaatsje Boxtel

De volledig vrijstaande woning ligt aan de rand van Boxtel en is omringd door een ruime tuin. Op loopafstand bereik je winkelcentrum Selissen waar je o.a. een supermarkt, een bloemisterij en drogisterij vindt.

De weg voor het huis loopt direct uit in de oprit naar de A2.
Bushaltes vind je op loopafstand en met de fiets ben je binnen 10 minuten bij station Boxtel, vanwaar je gemakkelijk de trein neemt naar bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch, Tilburg of Eindhoven..

Maandelijkse kosten

Voor deze prachtig grote woning betaal je slechts 250,- per persoon per maand.

Natuurgebied de Kampina

Naast Boxtel ligt het prachtige natuurgebied de Kampina met de uitgesprekte bossen en vele vennen. Hier kun je prachtige wandelingen of fietstochtjes maken.

Interveste De Kampina bij Boxtel
mobile only

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Interveste in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel geschreven als Buxtel of Buchestelle.

Kasteel Stapelen

Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en werd tot vrij recent bewoond door een tiental paters Assumptionisten.

Heilig Bloedprocessie Boxtel

Boxtel is lokaal ook erg bekend om de Heilig Bloedprocessie. Het verhaal van de bloedprocessie startte al eeuwen terug. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek.

Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Interveste ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger