Kamer antikraak Boxtel

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Boxtel wel!
Meer info

Samenvatting

Dit is een unieke kans! Dit is de mogelijkheid om midden in het centrum van Boxtel te kunnen wonen omringd… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1911
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   2e toilet

Meer informatie

Dit is een unieke kans! Dit is de mogelijkheid om midden in het centrum van Boxtel te kunnen wonen omringd door alle gezellige en sfeervolle plekken die Boxtel te bieden heeft. Vanaf hier zit je op een steenworp afstand van de leuke winkeltjes, restaurants en alles wat je nodig hebt.

Over de woning

Voor de villa zijn wij op zoek naar bewoners die goed voor dit pand willen zorgen. Per bewoner krijg je één kamer tot je beschikking. Ook kun je gebruik maken van de gedeelde woonkamer waar je lekker met jouw medebewoners een spelletje kunt spelen of een serie kunt gaan bingen. Verder deel je de keuken, de 2 losstaande toiletten en de doucheruimte met de andere bewoners. De woonruimtes bevinden zich in de aanbouw van de villa aan de achterzijde van dit prachtige pand. 

Over Boxtel

In de driehoek van Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch vind je het gezellige plaatsje Boxtel. Boxtel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Of pak je fiets en rij in nog geen 5 minuten naar NS station Boxtel om de trein te pakken. In het centrum vind je diverse kledingwinkels, kapperszaken, bloemenzaken en de supermarkt. Alles wat je nodig hebt is op steenworp afstand te vinden, ideaal!

Wat ook heel leuk is, is om te wandelen of te fietsen door Kampina. Je kunt hier een mooie tocht maken door de bossen in een mooi natuurgebied!

IntervesteDe Kampina bij Boxtel

Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur want Interveste biedt deze antikraak kamer aan voor een bedrag van € 271,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! 

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Interveste in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel geschreven als Buxtel of Buchestelle.

Kasteel Stapelen

Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en werd tot vrij recent bewoond door een tiental paters Assumptionisten.

Heilig Bloedprocessie Boxtel

Boxtel is lokaal ook erg bekend om de Heilig Bloedprocessie. Het verhaal van de bloedprocessie startte al eeuwen terug. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek.

Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Interveste ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod