Kamer antikraak Brielle

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Brielle

Samenvatting

In het Zuid-Hollandse Brielle komt in een monumentaal schoolgebouw een kamer vrij. In deze voormalige Rijks HBS ligt al vloerbekleding/zeil.… Meer informatie ↓
anno
1979
m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In het Zuid-Hollandse Brielle komt in een monumentaal schoolgebouw een kamer vrij. In deze voormalige Rijks HBS ligt al vloerbekleding/zeil. Er zijn meerdere toiletruimtes en een doucheruimte aanwezig. De algemene voorzieningen deel je met je medebewoners. Kookgelegenheid kun je op je eigen kamer creëren door middel van elektrisch koken. Het historische pand waar je in woont ligt op loopafstand van het centrum. Voor je fiets is er een fietsenstalling bij het pand. Je auto kun je voor het pand parkeren. Met de auto ben je al in een half uur tijd in Rotterdam, wat het een ideale afstand maakt qua woon-werkverkeer.

IntervesteBrielle Vestingstad

Over Brielle

Brielle ligt in Zuid-Holland op het voormalige eiland Voorne aan het Brielse meer. Dit meer heeft zich tot een recreatiegebied ontwikkeld. Hier kun je heerlijk vertoeven. Zo is er o.a. een jachthaven midden in het historische centrum van Brielle. De gemeente Brielle maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Gemakken zoals een supermarkt en bushaltes liggen op enkele minuten loopafstand. Brielle is een vestingstadje waar je rustig woont.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod