Samenvatting
In het Zuid-Hollandse Brielle komt in een monumentaal schoolgebouw een kamer vrij. In deze voormalige Rijks HBS ligt al vloerbekleding/zeil.… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
 m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In het Zuid-Hollandse Brielle komt in een monumentaal schoolgebouw een kamer vrij. In deze voormalige Rijks HBS ligt al vloerbekleding/zeil. Er zijn meerdere toiletruimtes en een doucheruimte aanwezig. De algemene voorzieningen deel je met je medebewoners. Kookgelegenheid kun je op je eigen kamer creëren door middel van elektrisch koken. Het historische pand waar je in woont ligt op loopafstand van het centrum. Voor je fiets is er een fietsenstalling bij het pand. Je auto kun je voor het pand parkeren. Met de auto ben je al in een half uur tijd in Rotterdam, wat het een ideale afstand maakt qua woon-werkverkeer.

Interveste Brielle Vestingstad

Over Brielle

Brielle ligt in Zuid-Holland op het voormalige eiland Voorne aan het Brielse meer. Dit meer heeft zich tot een recreatiegebied ontwikkeld. Hier kun je heerlijk vertoeven. Zo is er o.a. een jachthaven midden in het historische centrum van Brielle. De gemeente Brielle maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Gemakken zoals een supermarkt en bushaltes liggen op enkele minuten loopafstand. Brielle is een vestingstadje waar je rustig woont.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger