Samenvatting
In het Zuid-Hollandse Brielle komt in een monumentaal schoolgebouw een kamer vrij. Er ligt vloerbekleding/zeil en de kamer heeft voldoende… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
 m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraakkamer

In het Zuid-Hollandse Brielle komt in een monumentaal schoolgebouw een kamer vrij. Er ligt vloerbekleding/zeil en de kamer heeft voldoende lichtinval. In dit pand zijn meerdere toiletruimtes en een doucheruimte aanwezig. De algemene voorzieningen deel je met je medebewoners. Kookgelegenheid kun je op je eigen kamer creëren door middel van elektrisch koken. Het historische pand waar je in woont ligt op loopafstand van het centrum. Voor je fiets is er een fietsenstalling bij het pand. Je auto kun je voor het pand parkeren. Met de auto ben je al in een half uur tijd in Rotterdam, wat het een ideale afstand maakt qua woon-werkverkeer.

Interveste Brielle Vestingstad

Over Brielle

Brielle ligt in Zuid-Holland op het voormalige eiland Voorne aan het Brielse meer. Dit meer heeft zich tot een recreatiegebied ontwikkeld. Hier kun je heerlijk vertoeven. Zo is er o.a. een jachthaven midden in het historische centrum van Brielle. De gemeente Brielle maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Gemakken zoals een supermarkt en bushaltes liggen op enkele minuten loopafstand. Brielle is een vestingstadje waar je rustig woont.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger