Samenvatting
Deze kamer bevindt zich in een monumentaal schoolgebouw. Er ligt vloerbekleding/zeil en de kamer heeft voldoende lichtinval. Er zijn in… Meer informatie
€ 235,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
 m2
65
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Deze kamer bevindt zich in een monumentaal schoolgebouw. Er ligt vloerbekleding/zeil en de kamer heeft voldoende lichtinval. Er zijn in dit verzamelpand meerdere toiletruimtes en een doucheruimte. Al deze algemene voorzieningen deel je met je medebewoners. Kookgelegenheid dien je zelf op je kamer te creëren.
Bij het pand is een fietsenstalling voor je fiets en je auto kun je voor de deur parkeren.

LOCATIE
De kamer in Brielle bevindt zich op een Brielle ligt in Zuid-Holland op het voormalige eiland Voorne aan het Brielse meer. Dit meer heeft zich tot een recreatiegebied ontwikkeld.

Meer weten over het pand in Brielle en haar bewoners? Lees dan het artikel op onze website: “In naam van Oranje doe open de poort!”

MAANDELIJKSE KOSTEN
Je betaalt slechts € 235,00 per maand inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger