Samenvatting
Deze kamer bevindt zich in een monumentaal schoolgebouw. Er ligt vloerbekleding/zeil en de kamer heeft voldoende lichtinval. Er zijn in… Meer informatie
€ 235,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
 m2
65
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Deze kamer bevindt zich in een monumentaal schoolgebouw. Er ligt vloerbekleding/zeil en de kamer heeft voldoende lichtinval. Er zijn in dit verzamelpand meerdere toiletruimtes en een doucheruimte. Al deze algemene voorzieningen deel je met je medebewoners. Kookgelegenheid dien je zelf op je kamer te creëren.
Bij het pand is een fietsenstalling voor je fiets en je auto kun je voor de deur parkeren.

LOCATIE
De kamer in Brielle bevindt zich op een Brielle ligt in Zuid-Holland op het voormalige eiland Voorne aan het Brielse meer. Dit meer heeft zich tot een recreatiegebied ontwikkeld.

Meer weten over het pand in Brielle en haar bewoners? Lees dan het artikel op onze website: “In naam van Oranje doe open de poort!”

MAANDELIJKSE KOSTEN
Je betaalt slechts € 235,00 per maand inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger