Woning antikraak Brunssum

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Hillegom
Boxtel
Meer woningen
Antikraak woning in Brunssum
Samenvatting
Voor deze eengezinswoning in Brunssum zijn wij op zoek naar 2 personen die graag willen samenwonen. De woning beschikt over… Meer informatie
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  • Bouwjaar: 1970
  • 4 kamers
  • Gestoffeerd
  • 100m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak woning

Voor deze eengezinswoning in Brunssum zijn wij op zoek naar 2 personen die graag willen samenwonen. De woning beschikt over drie slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin. Parkeergelegenheden zijn gesitueerd in de straat. Voorzieningen zoals winkels en restaurant zijn nabij, binnen enkele minuten op loopafstand.

LOCATIE
De hoekwoning ligt nabij het Vijverpark en heeft belangrijke voorzieningen zoals winkelcentrum en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Ook is er een goede bereikbaarheid naar diverse provinciale wegen zoals de N274 en N276

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huur bedraagt € 110,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra. Indien je de mogelijkheid krijgt hier alleen te gaan wonen bedraagt de huur € 185,- exclusief gas, water en elektra.

FOTO'S
Onze foto's zijn puur ter indicatie om je een beeld te geven van de ruimtelijke indeling. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke staat van de woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger