Samenvatting
Over deze woning Voor deze eengezinswoning in Brunssum zijn wij op zoek naar twee personen die graag willen samenwonen. De… Meer informatie
€ 120,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
 m2
100
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Over deze woning

Voor deze eengezinswoning in Brunssum zijn wij op zoek naar twee personen die graag willen samenwonen. De woning beschikt over drie slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin. Parkeergelegenheden zijn gesitueerd in de straat. Voorzieningen zoals winkels en restaurants zijn nabij aangezien de woning in het centrum is gesitueerd. Dit betekent dat alles binnen enkele minuten op loopafstand is te bereiken.

Over de locatie

De hoekwoning ligt nabij het Vijverpark en heeft belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Ook is er een goede bereikbaarheid naar diverse provinciale wegen zoals de N274 en N276. Zo is ook Heerlen op een kwartier rijden met de auto te vinden van Brunssum. In de omgeving zijn een aantal grote natuurgebieden te vinden zoals wellicht het meeste bekende Brunssummerheide waar je heerlijke lange wandelingen kunt maken.

Over de maandelijkse kosten

De kale huur bedraagt € 115,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra. Indien je de mogelijkheid krijgt hier alleen te gaan wonen bedraagt de huur € 185,- exclusief gas, water en elektra.

Onze foto's zijn puur ter indicatie om je een beeld te geven van de ruimtelijke indeling. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke staat van de woonruimte.


Interveste Zomercarnaval Brunssum
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger