Woning antikraak Capelle aan den IJssel

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Capelle aan den IJssel wel
Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Meer info
Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van vrijwilligers
Samenvatting
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers   Ben je op zoek naar woonruimte in Capelle aan den IJssel en wil… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
 m2
60
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers  

Ben je op zoek naar woonruimte in Capelle aan den IJssel en wil je graag net even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in De Hoven in de gemeente Capelle aan den IJssel.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor dit leuke appartement in Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over deze antikraak woning

Dit appartement in Capelle aan den IJssel is gelegen aan de Hollandsche IJssel en komt beschikbaar in combinatie met vrijwilligerswerk. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Daarnaast is het ook voorzien van een fijn balkon.

Over de locatie

Het appartement ligt om de hoek van het grote winkelcentrum de Koperwiek. Er is hier een nieuw stadscentrum ontstaan met een theater, de bibliotheek, het gemeentehuis en verschillende winkels. Dit alles op loopafstand. Ook ligt Rotterdam letterlijk om de hoek en is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als je eigen vervoer.

Maandelijkse kosten

Als je samen gaat wonen betaal je beide €105,- per maand exclusief gas, water en elektra. Wil je er alleen gaan wonen dan zijn de kosten €160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er €24,93 aan servicekosten bij per maand.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Een interessante kans om goedkoop te wonen én om je steentje bij te dragen aan De Hoven in Capelle aan den IJssel!


Club van vrijwilligers Let op: we zijn voor deze woning op zoek naar vrijwilligers!
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger