Samenvatting
Dit appartement beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Ook is het voorzien van een eigen berging én balkon.Capelle is… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
 m2
61
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

Dit appartement beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Ook is het voorzien van een eigen berging én balkon.

Capelle is gelegen aan de Hollandsche IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding in de Nieuwe Maas. Daarnaast kent de gemeente Capelle aan den IJssel enkele winkelcentra, waaronder De Koperwiek, De Terp, Slotplein en de Scholver. Rond de Koperwiek, het grootste winkelcentrum, is een nieuw stadscentrum ontstaan, met een theater, de bibliotheek en het gemeentehuis. Dit winkelcentrum vind je op loopafstand. Uiteraard ligt Rotterdam letterlijk om de hoek.

Maandelijkse kosten antikraak Capelle aan den IJssel 

De bruikleenvergoeding voor deze woonruimte bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 24,93 aan servicekosten bij.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.


Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger