Woning antikraak Capelle aan den IJssel

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Capelle aan den IJssel

Samenvatting

Dit appartement beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Ook is het voorzien van een eigen berging én balkon.Capelle is… Meer informatie ↓
anno
1965
m2
61
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Dit appartement beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Ook is het voorzien van een eigen berging én balkon.

Capelle is gelegen aan de Hollandsche IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding in de Nieuwe Maas. Daarnaast kent de gemeente Capelle aan den IJssel enkele winkelcentra, waaronder De Koperwiek, De Terp, Slotplein en de Scholver. Rond de Koperwiek, het grootste winkelcentrum, is een nieuw stadscentrum ontstaan, met een theater, de bibliotheek en het gemeentehuis. Dit winkelcentrum vind je op loopafstand. Uiteraard ligt Rotterdam letterlijk om de hoek.

Maandelijkse kosten antikraak Capelle aan den IJssel 

De bruikleenvergoeding voor deze woonruimte bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 24,93 aan servicekosten bij.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.


Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod