Woning antikraak Capelle aan den IJssel

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woning in Capelle aan den IJssel wel!
Meer info
Antikraakwoning in Capelle aan den IJssel

Samenvatting

Deze woonruimtes in Capelle aan den IJssel worden speciaal gereserveerd voor zorgpersoneel en vrijwilligers in de zorg. Interveste gaat nu… Meer informatie ↓

Meer informatie

Deze woonruimtes in Capelle aan den IJssel worden speciaal gereserveerd voor zorgpersoneel en vrijwilligers in de zorg.

Interveste gaat nu vrijgekomen woonruimtes in De Hoven, een wijk in Capelle aan den IJssel beschikbaar stellen aan zorgpersoneel. Interveste is dankbaar voor het fantastische werk van de mensen in de zorg en andere hulpverleners die Nederland in deze crisis draaiend houden en wil graag een steentje bijdragen aan de strijd tegen het coronavirus. Veel zorgpersoneel houdt de thuissituatie ook liever veilig en zou dus graag tijdelijk in andere ruimtes willen wonen. 

De woningen die leegkomen zouden initieel worden afgesloten en door camerabewaking worden beschermd. Maar het is zonde om deze woonruimtes nu leeg te laten staan, terwijl de mensen die onze familieleden en vrienden 24 uur per dag helpen graag tijdelijk onderdak willen hebben. 

Direct beschikbaar voor zorgpersoneel

Vandaar dat Interveste in samenspraak met onze opdrachtgever besloten heeft om het oorspronkelijke plan te veranderen en deze woningen direct voor zorgpersoneel van ziekenhuizen en instellingen beschikbaar te stellen. Ook personeel van thuiszorgorganisaties of voedselbanken komt in aanmerking. Een vaste aanstelling is niet nodig, een vrijwilligerscontract met deze organisaties volstaat ook.

De appartementen beschikken over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Ook is het voorzien van een berging én balkon.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slecht € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 24,93 aan servicekosten bij per maand. Let er wel op dat het aantoonbaar is dat je daadwerkelijk in de zorg werkt. Je kunt dit aantonen via je loonstrookje of d.m.v. een vrijwilligerscontract/overeenkomst. Dit bestand is te vinden op onze downloadpagina (Werkgeversverklaring arbeid- of vrijwilligersverklaring in de zorg).

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Club van Vrijwilligers Voor deze woningen zijn we specifiek op zoek naar zorgpersoneel en vrijwilligers in de zorg. Ook in onze Club van Vrijwilligers zitten vrijwilligers die hier aanspraak op kunnen maken. Laat het ons weten als je interesse hebt!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod