Antikraak Delft


kamer antikraak

Samenvatting

Altijd al in het Centrum van Delft willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met vijf… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1865
m2
15
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Altijd al in het Centrum van Delft willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met vijf andere creatieve personen en/of ondernemers dit prachtige monumentale pand tijdelijk te gaan beheren!

Als huismeester fungeer je als toezichthouder en contactpersoon op locatie. Ben jij die betrouwbare bewoner met twee rechterhanden die wij zoeken?

Plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers

Daarnaast zijn er ook vijf prachtige ruimtes tijdelijk beschikbaar voor ondernemers. Deze ruimtes variëren in grootte en lichtinval. Er is plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers die op een verantwoordelijke manier hun creativiteit kunnen uiten.
Alle ruimtes zijn voorzien van stoffering (raam en vloerbekleding). Reageren op deze ruimtes kan bij ons beschikbare aanbod onder werkruimte.

Locatie in Delft

Dit prachtige pand is gelegen midden in het centrum van Delft.
Openbaar vervoer (Het NS station Delft) en een (openbare) fietsenstalling zijn naast je voordeur aanwezig, diverse parkeergarages op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed! Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

IntervesteDe stad Delft


Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur want Interveste biedt deze antikraak kamer aan voor een bedrag van € 271,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten!

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod