Samenvatting
Altijd al in het Centrum van Delft willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met vijf… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1865
 m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Altijd al in het Centrum van Delft willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met vijf andere creatieve personen en/of ondernemers dit prachtige monumentale pand tijdelijk te gaan beheren!

Als huismeester fungeer je als toezichthouder en contactpersoon op locatie. Ben jij die betrouwbare bewoner met twee rechterhanden die wij zoeken?

Plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers

Daarnaast zijn er ook vijf prachtige ruimtes tijdelijk beschikbaar voor ondernemers. Deze ruimtes variëren in grootte en lichtinval. Er is plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers die op een verantwoordelijke manier hun creativiteit kunnen uiten.
Alle ruimtes zijn voorzien van stoffering (raam en vloerbekleding). Reageren op deze ruimtes kan bij ons beschikbare aanbod onder werkruimte.

Locatie in Delft

Dit prachtige pand is gelegen midden in het centrum van Delft.
Openbaar vervoer (Het NS station Delft) en een (openbare) fietsenstalling zijn naast je voordeur aanwezig, diverse parkeergarages op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed! Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 250,00 per maand inclusief gas, water en elektra. Let op! de aangegeven oppervlakte is een indicatie.

Let op: Dit gaat dus om tijdelijk gebruik van het pand. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger