Samenvatting
Altijd al in het Centrum van Delft willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met vijf… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1865
 m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

Altijd al in het Centrum van Delft willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met vijf andere creatieve personen en/of ondernemers dit prachtige monumentale pand tijdelijk te gaan beheren!

Als huismeester fungeer je als toezichthouder en contactpersoon op locatie. Ben jij die betrouwbare bewoner met twee rechterhanden die wij zoeken?

Plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers

Daarnaast zijn er ook vijf prachtige ruimtes tijdelijk beschikbaar voor ondernemers. Deze ruimtes variëren in grootte en lichtinval. Er is plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers die op een verantwoordelijke manier hun creativiteit kunnen uiten.
Alle ruimtes zijn voorzien van stoffering (raam en vloerbekleding). Reageren op deze ruimtes kan bij ons beschikbare aanbod onder werkruimte.

Locatie in Delft

Dit prachtige pand is gelegen midden in het centrum van Delft.
Openbaar vervoer (Het NS station Delft) en een (openbare) fietsenstalling zijn naast je voordeur aanwezig, diverse parkeergarages op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed! Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 250,00 per maand inclusief gas, water en elektra. Let op! de aangegeven oppervlakte is een indicatie.

Let op: Dit gaat dus om tijdelijk gebruik van het pand.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger