Samenvatting
In Delft komt een woning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1912
 m2
82
kamers
3
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

In Delft komt een woning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en tuin met schuur. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de omgeving

De woning ligt gunstig ten opzichte van vele mogelijkheden. Je woont hier op korte afstand van vele voorzieningen: Supermarkt vind je op loopafstand van de woning en binnen 5 minuten fietsen sta je in het historische maar bruisende centrum van Delft. Het centrum heeft volop mogelijkheden om te winkelen, te stappen en/of gezellig een hapje te eten. Naast de gezellige drukte van het centrum kun je ook kiezen voor een wat rustigere natuurrijke omgeving zoals het Hertenkamp, een park waar je kunt genieten van een rustige wandeltocht. Snelwegen zijn op korte afstand bereikbaar, maar ook het openbaar vervoer kan je overal naartoe brengen. Bushaltes zijn op loopafstand en station Delft is per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Interveste Dit is Delft!

Maandelijkse kosten

Wanneer je er voor kiest om met twee personen de woonruimte te betrekken betaal je € 100,- per persoon aan maandelijkse bruikleenkosten, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks € 13,13 aan servicekosten. Ga je liever alleen wonen, dan bedragen de maandelijkse bruikleenkosten €150,- plus de servicekosten van €13,13.


De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger