Woning antikraak Delft

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Delft

Samenvatting

In Delft komt een woning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt over… Meer informatie ↓
anno
1912
m2
82
kamers
3

Meer informatie

In Delft komt een woning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en tuin met schuur. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de omgeving

De woning ligt gunstig ten opzichte van vele mogelijkheden. Je woont hier op korte afstand van vele voorzieningen: Supermarkt vind je op loopafstand van de woning en binnen 5 minuten fietsen sta je in het historische maar bruisende centrum van Delft. Het centrum heeft volop mogelijkheden om te winkelen, te stappen en/of gezellig een hapje te eten. Naast de gezellige drukte van het centrum kun je ook kiezen voor een wat rustigere natuurrijke omgeving zoals het Hertenkamp, een park waar je kunt genieten van een rustige wandeltocht. Snelwegen zijn op korte afstand bereikbaar, maar ook het openbaar vervoer kan je overal naartoe brengen. Bushaltes zijn op loopafstand en station Delft is per fiets gemakkelijk bereikbaar.

IntervesteDit is Delft!

Maandelijkse kosten

Wanneer je er voor kiest om met twee personen de woonruimte te betrekken betaal je € 100,- per persoon aan maandelijkse bruikleenkosten, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks € 13,13 aan servicekosten. Ga je liever alleen wonen, dan bedragen de maandelijkse bruikleenkosten € 150,- plus de servicekosten van € 13,13.


De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod