Samenvatting
Wil jij graag midden in het centrum van Delft wonen? En ben je bereid om op een monumentaal pand te… Meer informatie
€ 115,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1450
 m2
100
kamers
6
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Wil jij graag midden in het centrum van Delft wonen? En ben je bereid om op een monumentaal pand te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een liefhebber die in dit prachtige, grote, monumentale pand wil gaan wonen. De woonruimte beschikt over meerdere slaapkamers, een woonkamer, een grote keuken, een badkamer en apart toilet. Ook is vrijwel de gehele woonruimte voorzien van raam- en vloerbekleding.

Interveste De stad Delft

Over de woonomgeving

Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt tussen Den Haag en Rotterdam. Dit monumentaal woonhuis is gelegen in hartje Delft. Wat betekent dat diverse bushaltes op enkele minuten loopafstand zijn. Ook is het station van Delft te bereiken in nog geen 10 minuten lopen of 4 minuutjes met de fiets. Vanaf het station kun je naar de dichtbijgelegen steden Den Haag of Rotterdam. Een auto is in dit geval niet heel handig want alles in het centrum is betaald parkeren, daarom is een fiets aan te raden!

In Delft is er voor iedereen wel wat te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje shoppen of ga wat eten en drinken in een van de vele gelegenheden die Delft je te bieden heeft. Ook is de ingang van de woning pal naast Museum Prinsenhof Delft, het is immers nooit te laat om meer over jouw stad te leren!

Maandelijkse kosten

De kosten bedragen € 115,- per persoon per maand wanneer je met twee personen wil intrekken. Wanneer je liever alleen woont zijn de kosten € 185,- per persoon per maand. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. De voorkeur voor deze woning gaat uit naar 2 personen die hier willen samenwonen.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger