Samenvatting
Wil jij graag midden in het centrum van Delft wonen? En ben je bereid om op een monumentaal pand te… Meer informatie
€ 120,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1450
 m2
100
kamers
6

Over deze antikraakwoning

Wil jij graag midden in het centrum van Delft wonen? En ben je bereid om op een monumentaal pand te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een liefhebber die in dit prachtige, grote, monumentale pand wil gaan wonen. De woonruimte beschikt over meerdere slaapkamers, een woonkamer, een grote keuken, een badkamer en apart toilet. Ook is vrijwel de gehele woonruimte voorzien van raam- en vloerbekleding.

Interveste De stad Delft

Over de woonomgeving

Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt tussen Den Haag en Rotterdam. Dit monumentaal woonhuis is gelegen in hartje Delft. Wat betekent dat diverse bushaltes op enkele minuten loopafstand zijn. Ook is het station van Delft te bereiken in nog geen 10 minuten lopen of 4 minuutjes met de fiets. Vanaf het station kun je naar de dichtbijgelegen steden Den Haag of Rotterdam. Een auto is in dit geval niet heel handig want alles in het centrum is betaald parkeren, daarom is een fiets aan te raden!

In Delft is er voor iedereen wel wat te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje shoppen of ga wat eten en drinken in een van de vele gelegenheden die Delft je te bieden heeft. Ook is de ingang van de woning pal naast Museum Prinsenhof Delft, het is immers nooit te laat om meer over jouw stad te leren!

Maandelijkse kosten

De kosten bedragen € 115,- per persoon per maand wanneer je met twee personen wil intrekken. Wanneer je liever alleen woont zijn de kosten € 185,- per persoon per maand. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. De voorkeur voor deze woning gaat uit naar 2 personen die hier willen samenwonen.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger