Samenvatting
Opknapwoning beschikbaar In Den Bosch komt dit ruime appartement beschikbaar. Voor deze woning zijn wij op zoek naar echte klussers… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

Opknapwoning beschikbaar

In Den Bosch komt dit ruime appartement beschikbaar. Voor deze woning zijn wij op zoek naar echte klussers aangezien de woning wel een make-over kan gebruiken! Naast een stevige poetsbeurt is er ook het één en ander wat gerepareerd mag worden. De benodigde reparaties zijn voor rekening van de nieuwe bewoner, we zoeken dus echte klussers/aanpakkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gootsteen en de bijbehorende afvoerpijp in de keuken die vervangen dienen te worden. 

Door de ruime opzet van de woning en de goede indeling is dit appartement zeker om te toveren tot een waar paleis. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, toiletruimte, badkamer en drie slaapkamers.

Over de locatie

Het appartementencomplex is gelegen in wijk de Kruiskamp, op loopafstand van winkelcentrum Helftheuvelpassage. In de Helftheuvelpassage kan je gezellig winkelen en je kan er terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook het centrum van 's-Hertogenbosch is met auto en fiets snel bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Wanneer je hier gaat samenwonen betaal je € 105,00 per persoon per maand (hier gaat ook onze voorkeur naar uit). Alleen wonen kan ook, je betaalt dan € 160,00 per maand. Naast deze maandelijkse kosten betaal je ook een niet verrekenbaar bedrag van € 40,- per maand aan servicekosten. Kosten zijn exclusief gas, water en elektra. 


mobile only

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger