Kamer antikraak Den Haag

Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Helmond
Rosmalen
Meer woningen
Antikraakkamer in Den Haag
Samenvatting
Deze woonruimte, in een voormalig kantoorpand, is voorzien van vloerbedekking en gordijnen. Sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners.Vanaf dit… Meer informatie
anno
900
 m2
35
kamer
1

Over deze antikraakkamer

Deze woonruimte, in een voormalig kantoorpand, is voorzien van vloerbedekking en gordijnen. Sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners.

Vanaf dit pand kun je met de tram (de halte ligt zeer dicht bij het gebouw) rechtstreeks naar het centrum van Den Haag reizen. Maar ook het Noordzeestrand is lekker dichtbij: je woont op slechts vier kilometer van het strand.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,- per maand. Gas, water en elektra zitten al inbegrepen in deze bijzonder lage prijs.

Ben je geïnteresseerd, reageer dan direct met je Mijn Interveste account. Nog geen account? Voor slechts € 15,- kun je deze aanmaken. Je mag daarmee uiteraard ook op al onze andere woonruimtes reageren. Ken je iemand die een goede bewoner zou kunnen zijn? Stel hem dan snel op de hoogte! 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger