Samenvatting
Dit ruime appartement in 's-Hertogenbosch beschikt over een woonkamer, keuken, toiletruimte, badkamer en drie slaapkamers. Het appartementencomplex is gelegen in… Meer informatie
€ 90,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
80
kamers
4
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Dit ruime appartement in 's-Hertogenbosch beschikt over een woonkamer, keuken, toiletruimte, badkamer en drie slaapkamers.

Het appartementencomplex is gelegen in wijk de Kruiskamp, op loopafstand van winkelcentrum Helftheuvelpassage. In de Helftheuvelpassage kan je gezellig winkelen en je kan er terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook het centrum van 's-Hertogenbosch is met auto en fiets snel bereikbaar.

MAANDELIJKSE KOSTEN
Wanneer je hier gaat samenwonen betaal je € 90,00 per persoon per maand (hier gaat ook onze voorkeur naar uit). Alleen wonen kan ook, je betaalt dan € 130,00 per maand. Naast deze maandelijkse kosten betaal je ook een niet verrekenbaar bedrag van € 40,- per maand aan servicekosten.

Kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

mobile only

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger