Woning antikraak Den Bosch

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Capelle aan den IJssel
Lisse
Meer woningen
Antikraak woning in Den Bosch
Samenvatting
In 's-Hertogenbosch Zuidoost hebben we een prachtige vrijstaande woning beschikbaar. De woning beschikt over een tuin waar je heerlijk kunt… Meer informatie
 m2
120
kamers
5
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

In 's-Hertogenbosch Zuidoost hebben we een prachtige vrijstaande woning beschikbaar. De woning beschikt over een tuin waar je heerlijk kunt vertoeven.

Binnen een minuut lopen zie je het water van de Zuiderplas en zodra je een stukje verder loopt sta je midden in de natuur in het Heempark. Gemakken als supermarkten en andere winkels vind je op loopafstand.

Over 's-Hertogenbosch
In de bourgondische binnenstad van 's-Hertogenbosch kun je gezellig winkelen. Je kunt er op woensdag en zaterdag naar de markt gaan en je kunt er genieten van gezellige terrassen. Voor de liefhebber geeft het uitgaansleven ook leuke mogelijkheden.

Maandelijkse kosten
We bieden je mogelijkheid om hier samen te wonen voor slechts € 90,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra. Mocht je er liever alleen wonen dan betaal je € 130,- per maand, exclusief gas water en elektra.

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger