Samenvatting
Keurige woning in Den Bosch Met een omvang van 5 kamers heb je alle vrijheid om lekker te genieten in… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
100
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Keurige woning in Den Bosch

Met een omvang van 5 kamers heb je alle vrijheid om lekker te genieten in jouw woonruimte. Daarnaast hoef je niet ver te lopen om je auto te parkeren, dit kan namelijk gewoon in de buurt van het appartement. Je lievelingseten maak je klaar in de bijbehorende keuken. Oeps! Je bent nog een ingrediënt vergeten voor je eten… Geen probleem, op loopafstand is winkelcentrum Helftheuvelpassage te vinden waar maar liefst 80 winkels zijn gehuisvest.

Meerdere kamers

Is je familie op bezoek? Met 4 slaapkamers kunnen ze gezellig blijven logeren. Met de fiets of auto ben jij zo in ’s-Hertogenbosch centrum en daarmee dus ook heel flexibel.

In de Brabanthallen is altijd wel iets leuks te beleven, met genoeg evenementen en entertainment verveel jij je nooit. Gelukkig woon je op fietsafstand van de Brabanthallen en station ’s-Hertogenbosch. Ideaal voor de doeners.

Maandelijkse kosten

Voor deze woning is een voorkeur voor twee personen die hier willen samenwonen.

Wil jij samenwonen in deze woning? Geen probleem, want voor € 105,- per persoon is dat mogelijk. Alleen wonen kan ook, maar dan voor een prijs van € 160,- per maand. Servicekosten zijn wel van toepassing waarbij een vast bedrag geldt van €40,- per maand.

Alle kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Ben jij om? Voel jij je meteen aangesproken en wil je nu nog kans maken op deze antikraak woning? Schrijf je dan snel in en reageer, dan kan het zomaar jouw woning zijn!

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

mobile only

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger