Woning antikraak Den Bosch

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Den Bosch wel!
Meer info
Antikraakwoning in Den Bosch

Samenvatting

Met een omvang van 5 kamers heb je alle vrijheid om lekker te genieten in jouw woonruimte. Daarnaast hoef je… Meer informatie ↓
anno
1980
m2
100
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Berging

Meer informatie

Met een omvang van 5 kamers heb je alle vrijheid om lekker te genieten in jouw woonruimte. Daarnaast hoef je niet ver te lopen om je auto te parkeren, dit kan namelijk gewoon in de buurt van het appartement. Je lievelingseten maak je klaar in de bijbehorende keuken. Oeps! Je bent nog een ingrediënt vergeten voor je eten… Geen probleem, op loopafstand is winkelcentrum Helftheuvelpassage te vinden waar maar liefst 80 winkels zijn gehuisvest.

Meerdere kamers

Is je familie op bezoek? Met 4 slaapkamers kunnen ze gezellig blijven logeren. Met de fiets of auto ben jij zo in ’s-Hertogenbosch centrum en daarmee dus ook heel flexibel. In de Brabanthallen is altijd wel iets leuks te beleven, met genoeg evenementen en entertainment verveel jij je nooit. Gelukkig woon je op fietsafstand van de Brabanthallen en station ’s-Hertogenbosch. Ideaal voor de doeners.

Maandelijkse kosten

Voor deze woning is een voorkeur voor twee personen die hier willen samenwonen.

Wil jij samenwonen in deze woning? Geen probleem, want voor € 105,- per persoon is dat mogelijk. Alleen wonen kan ook, maar dan voor een prijs van € 160,- per maand. Servicekosten zijn wel van toepassing waarbij een vast bedrag geldt van € 40,- per maand.

Alle kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Ben jij om? Voel jij je meteen aangesproken en wil je nu nog kans maken op deze antikraak woning? Schrijf je dan snel in en reageer, dan kan het zomaar jouw woning zijn!

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

IntervesteDen Bosch vanuit de lucht

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod