Woning antikraak Den Bosch

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Den Bosch wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Met een omvang van 5 kamers heb je alle vrijheid om lekker te genieten in jouw woonruimte. Daarnaast hoef je… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
100
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

Met een omvang van 5 kamers heb je alle vrijheid om lekker te genieten in jouw woonruimte. Daarnaast hoef je niet ver te lopen om je auto te parkeren, dit kan namelijk gewoon in de buurt van het appartement. Je lievelingseten maak je klaar in de bijbehorende keuken. Oeps! Je bent nog een ingrediënt vergeten voor je eten… Geen probleem, op loopafstand is winkelcentrum Helftheuvelpassage te vinden waar maar liefst 80 winkels zijn gehuisvest.

Meerdere kamers

Is je familie op bezoek? Met 4 slaapkamers kunnen ze gezellig blijven logeren. Met de fiets of auto ben jij zo in ’s-Hertogenbosch centrum en daarmee dus ook heel flexibel. In de Brabanthallen is altijd wel iets leuks te beleven, met genoeg evenementen en entertainment verveel jij je nooit. Gelukkig woon je op fietsafstand van de Brabanthallen en station ’s-Hertogenbosch. Ideaal voor de doeners.

Maandelijkse kosten

Voor deze woning is een voorkeur voor twee personen die hier willen samenwonen.

Wil jij samenwonen in deze woning? Geen probleem, want voor € 105,- per persoon is dat mogelijk. Alleen wonen kan ook, maar dan voor een prijs van € 160,- per maand. Servicekosten zijn wel van toepassing waarbij een vast bedrag geldt van €40,- per maand.

Alle kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Ben jij om? Voel jij je meteen aangesproken en wil je nu nog kans maken op deze antikraak woning? Schrijf je dan snel in en reageer, dan kan het zomaar jouw woning zijn!

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

mobile only

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger