Kamer antikraak Den Bosch

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woning in Den Bosch wel
Den Bosch
Den Bosch
Meer info
Antikraak kamer in Den Bosch
Samenvatting
Gratis wonen Den Bosch Jazeker: Je leest het goed. Gratis wonen gedurende een aantal weken in Den Bosch. Wil jij… Meer informatie
anno
1700
 m2
50
kamers
0
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

Gratis wonen Den Bosch

Jazeker: Je leest het goed. Gratis wonen gedurende een aantal weken in Den Bosch. Wil jij toezicht houden op dit werkelijk prachtige monumentale gebouw in Den Bosch? En blijk je dit inderdaad ook zorgvuldig te doen? Dan betaal je uiteindelijk helemaal geen kosten voor het verblijf hier.

We storten de kosten terug

Je woont hier dan dus een aantal weken HELEMAAL GRATIS, want wij storten de huishopkosten en je borg terug*. We zoeken aangezien het een vrij groot pand is meerdere bewoners die hun eigen ruimte krijgen.

Douchen is niet mogelijk op deze locatie, dat zul je dus bij vrienden/familie/sportclub kunnen doen. Er is uiteraard wel gewoon gas/water en licht.

De lokatie bevindt zich in het centrum van Den Bosch, maar we kunnen en mogen helaas geen foto's tonen uit veiligheidsoverwegingen. Dat het een geweldige locatie is mogen we wel kwijt.

*Let op: Mocht blijken dat je géén goede oppasser bent geweest voor het pand, dan behouden we ons het recht de bedragen niet terug te storten. De administratiekosten en de kosten van het verplichte brandveiligheidspakket blijven voor jouw rekening.

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger