Samenvatting
Deze kamer bevindt zich in een voormalig kinderdagverblijf in de wijk Maaspoort. In dit verzamelpand is één algemene keuken, één washok, één doucheruimte,… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  • Bouwjaar: 1990
  • 1 kamer
  • Gestoffeerd
  • 16m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand
Keurmerk Leegstandbeheer

Over deze antikraak kamer

Deze kamer bevindt zich in een voormalig kinderdagverblijf in de wijk Maaspoort.
In dit verzamelpand is één algemene keuken, één washok, één doucheruimte, meerdere toiletruimtes en een grote overdekte fietsenstalling. De algemene voorzieningen deel je met je medebewoners.

Over de leefomgeving

Het voormalig kinderdagverblijf ligt in de rustige wijk Maaspoort. Vanaf het pand bereik je op loopafstand winkelcentrum Lokerenpassage. Hier vind je verschillende winkels en supermarkten. De Bourgondische Bossche binnenstad kun je met de bus en met auto gemakkelijk bereiken. Bushaltes vind je binnen enkele minuten lopen vanaf de woonruimte. Er zijn voor de deur voldoende parkeerplaatsen om je auto te parkeren.  

Op loopafstand van de woning vind je de bijzondere 'buitenaardse' Bolwoningen, deze werden eind 1970 ontworpen door kunstenaar Dries Kreijkamp. 

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer geldt dat je er kunt wonen voor slechts € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra!

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Bekijk dan onderstaande zonsopkomst eens die met drone gefilmd werd

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger