Antikraak Den Bosch


kamer antikraak

Samenvatting

Grijp nu je kans om een kamer te bemachtigen in het oergezellige ‘s-Hertogenbosch met zijn vele oude winkelstraten vol boetiekjes,… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1990
m2
12
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Grijp nu je kans om een kamer te bemachtigen in het oergezellige ‘s-Hertogenbosch met zijn vele oude winkelstraten vol boetiekjes, sfeervolle restaurants en prachtige musea. Wie weet ben jij degene die zich binnenkort regelmatig op het terras bevindt met een heerlijke Bossche Bol!

Over de kamer

De beschikbare kamer bevindt zich in een voormalig kinderdagverblijf in de wijk Maaspoort. De kamer zelf is ongeveer 12 vierkante meter. Hiernaast zijn er een algemene ruimtes in het pand waar je gezellig met je huisgenoten kunt gaan zitten. De keuken en sanitaire voorzieningen deel je met jouw huisgenoten. Op het terrasgedeelte van de achtertuin kun je lekker een frisse neus halen. Jouw fiets kan opgeborgen worden in de grote overdekte fietsenstalling. En aan parkeerplekken is er voor het pand geen gebrek. 

Over de leefomgeving

Het voormalig kinderdagverblijf ligt in de rustige wijk Maaspoort. Vanaf het pand bereik je op loopafstand winkelcentrum Lokerenpassage. Hier vind je verschillende winkels en supermarkten, zoals de bloemist, de bakker, drogisterij en alles wat je nodig hebt in je nabije omgeving. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het altijd gezellige bowling- en partycentrum Maaspoort, wat zich op loopafstand bevindt van de beschikbare kamer. De Bourgondische Bossche binnenstad kun je met de bus en met de auto gemakkelijk bereiken. Bushaltes vind je binnen enkele minuten lopen vanaf de woonruimte. Er zijn voor de deur voldoende parkeerplaatsen om je auto te parkeren. Op loopafstand van de woning vind je de bijzondere 'buitenaardse' Bolwoningen, deze werden eind 1970 ontworpen door kunstenaar Dries Kreijkamp.

Interveste's-Hertogenbosch van Boven

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer geldt dat je er kunt wonen voor slechts € 295,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra! Je betaalt geen servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

IntervesteDen Bosch vanuit de lucht

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod