Woning antikraak Den Bosch

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Den Bosch wel!
Meer info
Antikraakwoning in Den Bosch

Samenvatting

In 's-Hertogenbosch komt een heel mooi chalet beschikbaar. Deze woning bevindt zich aan de rand van de binnenstad en aan… Meer informatie ↓
anno
1957
m2
54
kamers
3

Meer informatie

In 's-Hertogenbosch komt een heel mooi chalet beschikbaar. Deze woning bevindt zich aan de rand van de binnenstad en aan de zuidzijde van de Zuid-Willemsvaart. Dit chalet heeft een woonoppervlakte van 54m² wat verdeeld is over een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen. Ook beschikt het over een eigen tuin waar je in de zomermaanden heerlijk kunt vertoeven. De woning ligt precies naast de Zuid-Willemsvaart dus je kunt lekker over het water wegkijken.

Over de locatie

De woonruimte ligt op een prettige afstand van verschillende voorzieningen. Zo heb je op loopafstand verschillende sportscholen en op fietsafstand een tennisvereniging en een hockeyclub. Ook heb je op enkele minuten met de auto het Rivierenplein. Hier vind je een supermarkt, bakkerij, fietsenwinkel en diverse restaurants. Ook heb je op loopafstand het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch. Ideaal om een middagje te winkelen, een terrasje te pakken of tot in de late uurtjes lekker op stap te gaan! De binnenstad is écht van alle gemakken voorzien wat de woonruimte erg aantrekkelijk maakt.

Graag met het openbaar vervoer op pad? Dat kan gemakkelijk, want je vindt verschillende bushaltes op loopafstand.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Je betaalt geen servicekosten voor deze woonruimte.


Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

IntervesteDen Bosch vanuit de lucht

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod