Woning antikraak Den Bosch

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Den Bosch wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
In 's-Hertogenbosch komt een heel mooi chalet beschikbaar. Deze woning bevindt zich aan de rand van de binnenstad en aan… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
 m2
54
kamers
3
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

In 's-Hertogenbosch komt een heel mooi chalet beschikbaar. Deze woning bevindt zich aan de rand van de binnenstad en aan de zuidzijde van de Zuid-Willemsvaart. Dit chalet heeft een woonoppervlakte van 54m² wat verdeeld is over een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen. Ook beschikt het over een eigen tuin waar je in de zomermaanden heerlijk kunt vertoeven. De woning ligt precies naast de Zuid-Willemsvaart dus je kunt lekker over het water wegkijken.

Over de locatie

De woonruimte ligt op een prettige afstand van verschillende voorzieningen. Zo heb je op loopafstand verschillende sportscholen en op fietsafstand een tennisvereniging en een hockeyclub. Ook heb je op enkele minuten met de auto het Rivierenplein. Hier vind je een supermarkt, bakkerij, fietsenwinkel en diverse restaurants. Ook heb je op loopafstand het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch. Ideaal om een middagje te winkelen, een terrasje te pakken of tot in de late uurtjes lekker op stap te gaan! De binnenstad is écht van alle gemakken voorzien wat de woonruimte erg aantrekkelijk maakt.

Graag met het openbaar vervoer op pad? Dat kan gemakkelijk, want je vindt verschillende bushaltes op loopafstand.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Je betaalt geen servicekosten voor deze woonruimte.


mobile only

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger