Woning antikraak Den Bosch

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woning in Den Bosch wel!
Meer info
Antikraakwoning in Den Bosch

Samenvatting

Opknapwoning beschikbaar In Den Bosch komt dit ruime appartement beschikbaar. Voor deze woning zijn wij op zoek naar echte klussers… Meer informatie ↓
anno
1980
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Opknapwoning beschikbaar

In Den Bosch komt dit ruime appartement beschikbaar. Voor deze woning zijn wij op zoek naar echte klussers aangezien de woning wel een make-over kan gebruiken! Naast een stevige poetsbeurt is er ook het één en ander wat gerepareerd mag worden. De benodigde reparaties zijn voor rekening van de nieuwe bewoner, we zoeken dus echte klussers/aanpakkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gootsteen en de bijbehorende afvoerpijp in de keuken die vervangen dienen te worden. 

Door de ruime opzet van de woning en de goede indeling is dit appartement zeker om te toveren tot een waar paleis. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, toiletruimte, badkamer en drie slaapkamers.

Over de locatie

Het appartementencomplex is gelegen in wijk de Kruiskamp, op loopafstand van winkelcentrum Helftheuvelpassage. In de Helftheuvelpassage kan je gezellig winkelen en je kan er terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook het centrum van 's-Hertogenbosch is met auto en fiets snel bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Wanneer je hier gaat samenwonen betaal je € 105,00 per persoon per maand (hier gaat ook onze voorkeur naar uit). Alleen wonen kan ook, je betaalt dan € 160,00 per maand. Naast deze maandelijkse kosten betaal je ook een niet verrekenbaar bedrag van € 40,- per maand aan servicekosten. Kosten zijn exclusief gas, water en elektra. 


Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

IntervesteDen Bosch vanuit de lucht

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod