Samenvatting
Deze woonruimte, in een voormalig kantoorpand, is voorzien van vloerbedekking en gordijnen. Sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners.Vanaf dit… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
35
kamer
1

Over deze antikraakkamer

Deze woonruimte, in een voormalig kantoorpand, is voorzien van vloerbedekking en gordijnen. Sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners.

Vanaf dit pand kun je met de tram (de halte ligt zeer dicht bij het gebouw) rechtstreeks naar het centrum van Den Haag reizen. Maar ook het Noordzeestrand is lekker dichtbij: je woont op slechts vier kilometer van het strand.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,- per maand. Gas, water en elektra zitten al inbegrepen in deze bijzonder lage prijs.

Ben je geïnteresseerd, reageer dan direct met je Mijn Interveste account. Nog geen account? Voor slechts € 15,- kun je deze aanmaken. Je mag daarmee uiteraard ook op al onze andere woonruimtes reageren. Ken je iemand die een goede bewoner zou kunnen zijn? Stel hem dan snel op de hoogte! 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger