Kamer antikraak Den Haag

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Den Haag

Samenvatting

Altijd al in het mooie Den Haag willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met andere… Meer informatie ↓

Meer informatie

Altijd al in het mooie Den Haag willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met andere bewoners één van deze antikraak-kamers te bewonen in dit voormalig kantoorpand!

Als huismeester fungeer je als toezichthouder en contactpersoon op locatie. Ben jij die betrouwbare bewoner met twee rechterhanden die wij zoeken?

Locatie in Den Haag

Dit prachtige pand is gelegen aan de Zichtenburglaan in Den Haag.

Je kunt met de tram (de halte ligt zeer dicht bij het gebouw) rechtstreeks naar het centrum. Maar ook het Noordzeestrand is dichtbij: je woont op slechts vier kilometer van het strand!

De ruimte is verzien van vloerbedekking en gordijnen. Je betaalt slechts 250,- euro per maand inclusief gas, water en elektra: Deze zitten al in de bijzonder lage kosten.

Huismeester 

Als huismeester vervul je een cruciale rol op locatie. Het pand dat jij samen met de bewoners gaat beschermen is van grote waarde en dient in originele staat te verblijven. Door verschillende taken op te pakken lever jij een belangrijke bijdrage aan de bescherming van dit prachtige pand! Een greep uit deze taken zijn:

- Dagelijks toezicht houden & Gouden Leefregels handhaven

- Controleer op onnodig verbruik

- Toezien op leefbaarheid & huisvuil

- Toezien op brandveiligheid

- Toegang verlenen voor bezichtigingen en/of rondleiden

- Communicatie & aanspreekpunt: Jij bent onze oren en ogen op locatie

Interesse? 

Ben je geïnteresseerd, reageer dan direct met je Mijn Interveste account. Nog geen account? Voor slechts € 15,- kun je deze aanmaken. Je mag daarmee uiteraard ook op al onze andere woonruimtes reageren. Ken je iemand die een goede huismeester zou kunnen zijn? Stel diegene dan snel op de hoogte


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod