Kamer antikraak Didam

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Capelle aan den IJssel
Lisse
Meer woningen
Antikraak kamer in Didam
Samenvatting
In Didam hebben we een leegstaand zorgpand in beheer waarin we een kamer beschikbaar krijgen. Het pand wordt momenteel bewoond… Meer informatie
 m2
1295
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

In Didam hebben we een leegstaand zorgpand in beheer waarin we een kamer beschikbaar krijgen. Het pand wordt momenteel bewoond door bewoners van Interveste waarvoor we een leuke medebewoner zoeken. Sanitaire voorzieningen worden gedeeld met je medebewoner, de woonruimte is helemaal voor jouzelf.

Over Didam
Tussen Arnhem en Doetinchem, in de Achterhoek dus, ligt schuttersplaats Didam. Didam telt met nog geen 17.000 inwoners maar liefst 7 schutterijen en schuttersgilden, dus de titel schuttersplaats dragen ze met verve.

Maandelijkse kosten
Voor slechts € 250,- per maand kan je deze ruimte kamer van maar liefst 1295 vierkante meter betrekken.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger