Woning antikraak Dordrecht

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Valkenswaard
Goedereede
Meer woningen
Antikraak woning in Dordrecht
Samenvatting
Dit 3 kamerappartement beschikt over 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken, doucheruimte en toiletruimte. Het appartementencomplex is gelegen in de wijk… Meer informatie
€ 90,- pm. exclusief
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1953
  • 3 kamers
  • Gedeeltelijk gestoffeerd
  • 45m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak woning

Dit 3 kamerappartement beschikt over 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken, doucheruimte en toiletruimte.

LOCATIE
Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Crabbehof.
Belangrijke voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkelcentra, zijn binnen handbereik.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen € 90,- per persoon per maand wanneer je gaat samenwonen. Wanneer je er alleen gaat wonen, dan betaal je € 130,- per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra.
Ook wordt er elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 29,36 aan servicekosten gevraagd (inclusief o.a. een glasverzekering en ontstoppingsfonds).

Wonen in Dordrecht

Dordrecht is de vijfde grote gemeente van Zuid-Holland. In Dordrecht zelf wonen 118.000 mensen maar als je de bewoners van de Drechtsteden bij elkaar optelt kom je al op 280.000 bewoners. Geen wonder dat wonen in Dordrecht en omgeving belangrijk is. Dat er zoveel mensen in deze regio worden is niet vreemd. Dordrecht is voorzien van een zeer grote haven (de zesde van Nederland) en is via de waterwegen bijzonder goed bereikbaar. Scheepvaart is altijd al een bijzonder belangrijke bron van inkomsten geweest voor de stad.

Dordrecht is autoluw en bootvriendelijk

De oude binnenstad van Dordrecht is autoluw en er wordt ook alles aan gedaan om auto's te weren. Dordrecht is met de boot ook zeer goed bereikbaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er zelfs toeristische tochtjes op boten door de kanalen mogelijk zijn.

Openbaar verveor

Het openbaar vervoer is zeer divers. Zo kun je via een van de drie treinstations opstappen, met de bus of nog specialer met de Waterbus naar Zwijndrecht, Papendrecht, de Biesbosch, Sliedrecht en Rotterdam. De Waterbus vertrekt soms meerdere malen per uur en is zeer geliefd bij de forenzen. Aan de kade is het dan ook altijd druk als er een boot vertrekt of aankomt.

Woningcorporatie Woonbron

Woonbron is een van de grotere corporaties in Dodrecht en beheert buiten Dordrecht ook woning in Rotterdam, Nissewaard en Delft. In totaal bezit de corporatie 45.000 woningen. Letterlijk zeggen ze het volgende: "Wonen is een basisbehoefte. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beurs. Kwetsbare mensen kunnen op ons rekenen."

Goedkope woningen

Woningen die tijdelijk leeg komen te staan of gesloopt gaan worden, zoals veel woningen in de Vogelbuurt, worden tijdelijk beheed door Interveste. Wij zoeken goede oppassers die er voor zorgen dat Dordrecht en met name deze wijken leefbaar en gezellig blijven. Maar bovenal dient het als een stukje beveiliging voor de wijken. Onze bewoners dienen dus als beveiligers.

Het grootste voordeel is dat de sociale huurwoningen die vrijkomen al bijzonder betaalbaar zijn. Via Interveste kun je in sommige gevallen al vanaf € 300,- per maand tijdelijk huren. Atikraak wonen kun je al voor minder dan € 100,- per maand!

Uitgelicht aanbod

Stuur ons een bericht