Antikraak Dronten


woning antikraak

Samenvatting

In Dronten staat deze fraaie en ruime woning aan een lange, landelijke weg. De woning heeft een woonoppervlakte van maar… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
147
kamers
5

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

In Dronten staat deze fraaie en ruime woning aan een lange, landelijke weg. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 147 m² en heeft een ruime woonkamer met een prachtige openhaard, meerdere slaapkamers en een zolder. Ook is er een grote tuin bij de woonruimte aanwezig.

Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar twee bewoners die hier graag samen willen wonen.

Wonen en leven in Dronten

De woonruimte bevindt zich in de buurt Buitengebied Dronten. Het buitengebied is een rustige, prettige wijk om te wonen. Je woont hier op fietsafstand van het centrum van Dronten en het treinstation bereik je binnen 10 minuten fietsen. De bushalte van lijn 146 brengt je gemakkelijk naar Emmeloord en is in slechtst 5 minuten lopen te bereiken. Dagelijkse boodschappen doe je gemakkelijk bij de nabijgelegen Albert Heijn, je arriveert hier binnen 10 minuten fietsen, ideaal! Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 13 minuten rijden.

IntervesteMet een drone over Dronten
Met een drone over Dronten

Wandelen of fietsen Dronten

Ook kun je in dit gebied een mooie wandeling of fietstocht maken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door Harderbos. Harderbos behoort met Harderbroek en Kievitslanden tot de meest gevarieerde natuurgebieden in Flevoland. Op loopafstand van elkaar vind je hier bos naast ruige moerassen, bloemrijk grasland en vogelrijke plassen.

Walibi Holland

Vlakbij heb je ook nog Walibi Holland: hét pretpark voor echte waaghalzen! Naast dit geweldige attractiepark is er ook een indoor skibaan met een zogenaamde 'eindeloze piste', een ideale oefenbaan voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Voor ieder wat wils!

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod