Samenvatting
In Dronten staat deze fraaie en ruime woning aan een lange, landelijke weg. De woning heeft een woonoppervlakte van maar… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
 m2
147
kamers
5

Over deze antikraakwoning

In Dronten staat deze fraaie en ruime woning aan een lange, landelijke weg. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 147 m² en heeft een ruime woonkamer met een prachtige openhaard, meerdere slaapkamers en een zolder. Ook is er een grote tuin bij de woonruimte aanwezig.

Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar twee bewoners die hier graag samen willen wonen.

Wonen en leven in Dronten

De woonruimte bevindt zich in de buurt Buitengebied Dronten. Het buitengebied is een rustige, prettige wijk om te wonen. Je woont hier op fietsafstand van het centrum van Dronten en het treinstation bereik je binnen 10 minuten fietsen. De bushalte van lijn 146 brengt je gemakkelijk naar Emmeloord en is in slechtst 5 minuten lopen te bereiken. Dagelijkse boodschappen doe je gemakkelijk bij de nabijgelegen Albert Heijn, je arriveert hier binnen 10 minuten fietsen, ideaal! Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 13 minuten rijden.

Wandelen of fietsen Dronten

Ook kun je in dit gebied een mooie wandeling of fietstocht maken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door Harderbos. Harderbos behoort met Harderbroek en Kievitslanden tot de meest gevarieerde natuurgebieden in Flevoland. Op loopafstand van elkaar vind je hier bos naast ruige moerassen, bloemrijk grasland en vogelrijke plassen.

Walibi Holland

Vlakbij heb je ook nog Walibi Holland: hét pretpark voor echte waaghalzen! Naast dit geweldige attractiepark is er ook een indoor skibaan met een zogenaamde 'eindeloze piste', een ideale oefenbaan voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Voor ieder wat wils!

Maandelijkse kosten

Als je gaat samenwonen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 100,- per persoon per maand aan maandelijkse bruikleenkosten, exclusief gas, water en elektra.
Mocht je de kans krijgen om hier alleen te gaan wonen dan zul je € 150,- per maand exclusief gas, water en elektra betalen.

Interveste Met een drone over Dronten

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger