Samenvatting
De Vergert is een wijk nabij het centrum van Duiven in de gemeente Liemers. Een deel van de wijk is… Meer informatie
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1921
 m2
121
kamers
0
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

De Vergert is een wijk nabij het centrum van Duiven in de gemeente Liemers. Een deel van de wijk is sinds 2008 gereserveerd als woonlocatie en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Op het terrein staat tevens een gerenoveerde boerderij die voorheen dienst deed als kinderboerderij. Voor deze boerderij is onze opdrachtgever op zoek naar één bewoner.

Je komt in het woonhuis aan de voorkant te wonen en een klein deel van de schuur. Het achterste deel wordt gebruikt als opslag voor de opdrachtgever.

Boerderijen bij Interveste

We krijgen regelmatig boerderijen in beheer bij Interveste. Vooral in Noord-Brabant en de Noordoostpolder komen er regelmatig boerderijen beschikbaar. Onze ervaring leert dat bewoning in een boerderij zeer gewild is, vooral als antikraakwoning. We verwachten dan ook behoorlijk wat reacties op deze boerderij in Duiven. Let op: Alleen reacties met een 100% compleet dossier komen in aanmerking voor een bezichtiging, dus zorg zo snel mogelijk dat je dossier compleet is in je Mijn Interveste account.

Bereikbaarheid boerderij Duiven

Duiven ligt vlak langs de A12. Met de auto ben je dus in no-time in bijvoorbeeld Arnhem. Overigens is Arnhem ook met de bus of trein goed bereikbaar.

Op minder dat 10 minuten lopen zit je in het centrum van Arnhem met de Hema, Lidl, Blokker, Jumbo, New York Pizza, AH, Bruna, Blokker en vele andere winkels.

Kortom: wie wil er in het centrum van Duiven oppassen op dit te gekke pand?

Interveste Gemeente Liemers in de sneeuw

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger