Woning antikraak Eindhoven

Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Den Bosch
Meer woningen
Interveste  Blik op Eindhoven
]
Samenvatting
Gezocht: stelletje voor groot pand in hartje Eindhoven. Het pand telt meerdere slaapkamers en is gevestigd aan een van de… Meer informatie
anno
900
 m2
50
kamers
9
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Gezocht: stelletje voor groot pand in hartje Eindhoven. Het pand telt meerdere slaapkamers en is gevestigd aan een van de belangrijkste aders in het centrum van Eindhoven. Vanwege kraakgevoeligheid mogen we geen foto's tonen, maar wat een geweldige locatie is dit om antikraak te wonen in Eindhoven!!

Afstanden Eindhoven vanaf antikraak locatie

Station Eindhoven NS ligt op een kilometer loopafstand. De Heuvel Galerie is slechts 700 meter van je huis verwijderd. Het bekende uitgaansgebied Stratumseind ligt op 300 meter. Een van de bekendste supermarkten van Nederland kun je op 450 meter vinden. Moeten we nog even doorgaan? Eigenlijk heb je gewoon alles bij de hand en kun je dus alles op loopafstand/fietsafstand doen.

Antikraak Eindhoven - zeer goedkoop!

We kunnen en mogen helaas geen foto's met jullie delen, maar dit is dus een unieke locatie waar je tegen een zeer lage onkostenvergoeding antikraak kunt wonen in Eindhoven.

Eindhoven algemeen

Eindhoven is de vijfde gemeente van Nederland en telt ruim 230.000 inwoners. Bekend zijn uiteraard het merk Philips (door heel de stad te vinden), het PSV-stadion waar o.a. Guus Meeuwis al jaren zijn 'Groots met een Zachte G' feestjes viert. Verder is er nog het Evoluon, lichtjesfestival Glow, het Stratums Eind, Strijp-S en nog veel meer.

Eindhoven heeft vele bekende Nederlanders voortgebracht, denk aan protestzanger Armand, schrijver Hugo Brandt Corstius, voetballer Philip Cocu, Peter Koelewijn, Lenny Kuhr, Frits Philips, Arie Ribbens, courour Jan de Rooij, Frits Spits, Ria Valk en niet te vergeten... Johan Vlemmix.

Interesse antikraak Eindhoven

Heb je interesse om zeer betaalbaar in Eindhoven op dit pand te passen? Reageer dan met je Mijn Interveste account op dit pand en zorg dat we zo snel mogelijk alle documenten in bezit krijgen. LET OP: we zoeken met spoed twee bewoners, dus wacht niet, maar reageer direct!

Je betaalt per persoon slechts € 100,- aan onkostenvergoeding per maand.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger