Kamer antikraak Eindhoven

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.

Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Eindhoven

Samenvatting

Wil je in Eindhoven wonen en elke maand geld uitsparen? Check dan snel dit aanbod! Op kamers in Eindhoven Ben… Meer informatie ↓
anno
1980
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Wil je in Eindhoven wonen en elke maand geld uitsparen? Check dan snel dit aanbod!

Op kamers in Eindhoven

Ben je student of alleenstaand of wil je graag op jezelf gaan wonen? In dit complex is er ruimte voor 20 bewoners. Je krijgt de beschikking tot je eigen kamer die bestaat uit ongeveer 20m².

Zo ziet de kamer er (ongeveer) uit

Elke kamer is voorzien van een eigen wasbak. Ideaal! Overige voorzieningen zoals de keuken en sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners. Maar geen zorgen want elke verdieping beschikt over een eigen keuken en er zijn meerdere doucheruimtes en toiletten aanwezig. Ruimte in overvloed dus!

Parkeerplaats en tuin

Beschik je over een auto? Geen probleem, deze kun je namelijk prima parkeren op de parkeerplaats die bij het pand hoort. Pak jij liever de fiets? Dan sta je binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven. En om het plaatje compleet te maken, is er ook nog eens een tuin aanwezig naast het complex waar je heerlijk van de zon kan gaan genieten!

Over Eindhoven

Eindhoven is met meer dan 200.000 inwoners één van de grootste gemeentes van Nederland. De stad is niet alleen wereldberoemd in Nederland maar ook internationaal staat Eindhoven op de kaart. Zo is Philips wereldwijd een bekend fenomeen en ook PSV staat onlosmakelijk verbonden met Eindhoven. Jaarlijks zijn er ontelbaar veel evenementen die gehouden worden zoals Dutch Design week, GLOW, Park Hilaria, etc. 

Over de maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is absoluut niet duur want Interveste biedt deze antikraakkamer aan voor een bedrag van € 264,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina. 

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod