Samenvatting
Wil je in Eindhoven wonen en elke maand geld uitsparen? Check dan snel dit aanbod! Op kamers in Eindhoven Ben… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakkamer

Wil je in Eindhoven wonen en elke maand geld uitsparen? Check dan snel dit aanbod!

Op kamers in Eindhoven

Ben je student of alleenstaand of wil je graag op jezelf gaan wonen? In dit complex is er ruimte voor 20 bewoners. Je krijgt de beschikking tot je eigen kamer die bestaat uit ongeveer 20m².

Zo ziet de kamer er (ongeveer) uit

Elke kamer is voorzien van een eigen wasbak. Ideaal! Overige voorzieningen zoals de keuken en sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners. Maar geen zorgen want elke verdieping beschikt over een eigen keuken en er zijn meerdere doucheruimtes en toiletten aanwezig. Ruimte in overvloed dus!

Parkeerplaats en tuin

Beschik je over een auto? Geen probleem, deze kun je namelijk prima parkeren op de parkeerplaats die bij het pand hoort. Pak jij liever de fiets? Dan sta je binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven. En om het plaatje compleet te maken, is er ook nog eens een tuin aanwezig naast het complex waar je heerlijk van de zon kan gaan genieten!

Over Eindhoven

Eindhoven is met meer dan 200.000 inwoners één van de grootste gemeentes van Nederland. De stad is niet alleen wereldberoemd in Nederland maar ook internationaal staat Eindhoven op de kaart. Zo is Philips wereldwijd een bekend fenomeen en ook PSV staat onlosmakelijk verbonden met Eindhoven. Jaarlijks zijn er ontelbaar veel evenementen die gehouden worden zoals Dutch Design week, GLOW, Park Hilaria, etc. 

Over de maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is absoluut niet duur want Interveste biedt deze antikraakkamer aan voor een bedrag van € 264,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten! Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina. 

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger