Samenvatting
Een complete antikraakwoning in Emmeloord. 5 kamers waarvan drie slaapkamers. We hebben helaas nog geen foto's van de binnenkant van… Meer informatie
€ 95,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
125
kamers
0
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Een complete antikraakwoning in Emmeloord. 5 kamers waarvan drie slaapkamers. We hebben helaas nog geen foto's van de binnenkant van de woning, maar wel weten we dat je 125 m² hebt om te wonen. De bovenverdieping is voorzien van tapijt.

Het huis heeft een CV ketel en keuken en is gebouwd in 1960.

Last van je overburen kun je niet hebben, want het huis is gelegen aan het Emmelerpark, dus je hebt uitzicht op weilanden en bos. Maar ook je eigen tuin is ruim en rondom het huis te vinden. Vooral aan de achterkant kun je heerlijk zitten.

Parkeren kan in de parkeervakken rondom het huizenblok.

Wonen in Emmeloord

Emmeloord werd aangelegd begin jaren 40 van de vorige eeuw. Het eerste huis werd midden in de oorlog gebouwd in het toenmalige Dorp A (het latere Emmeloord). Inmiddels is Emmeloord het dorp met alle voorzieningen van de Noordoostpolder. Ook bevinden zich vlak naast de wijk waar dit huis staat vele sportvoorzieningen.
De Keukenhof in Lisse weer dicht? Maakt niet uit: Emmeloord heeft ontelbaar veel bloembollenvelden en de prachtige tulpenkleuren worden tijdens het jaarlijkse Tulpenfestival zelfs via helikoptertochten bewonderd.

Per persoon betaal je € 95,- aan kosten (max twee personen). Wil je hier alleen wonen? Dan bedragen de kosten € 140,- per maand.


Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger