Woning antikraak Emmeloord

Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Den Bosch
Meer woningen
Antikraakwoning in Emmeloord
Samenvatting
Prachtig monumentale vrijstaande woning in Emmeloord. De woning is van het type Oostenrijkse woning. In totaal werden er vlak na… Meer informatie
anno
1948
 m2
123
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Prachtig monumentale vrijstaande woning in Emmeloord. De woning is van het type Oostenrijkse woning. In totaal werden er vlak na de oorlog 100 van deze houten woningen geplaatst in de toen nog nieuwe Noordoostpolder. Inmiddels is dit aantal een stuk lager, dus het is met recht een monumentaal pand.

In deze straat stonden oorspronkelijk zeven van deze woningen. In 1963 heeft het huis nieuwe ramen en openslaande deuren gekregen. Een aanbouw dateert uit 1975. Verder is het pand in de originele staat. De aangebouwde carport tussen het huis en het schuurtje valt buiten de monumentale bescherming. 

Op ons blog hebben we een volledig artikel gewijd aan deze Oostenrijkse huizen.

Locatie

De woning heeft een goede bereikbaarheid. Het is gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Emmeloord en op loopafstand van een supermarkt. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving vind je op slechts 4 minuten rijden. 

Kosten 

De maandelijkse kosten bedragen slechts €95,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra. Indien je de mogelijkheid krijgt hier alleen te gaan wonen, betaal je per maand €140,-. Voor deze woonruimte worden geen bijkomende servicekosten gerekend. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger