Woning antikraak Genemuiden

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Helmond
Meer woningen
Antikraak woning in Genemuiden
Samenvatting
Binnenkort komt deze antikraakwoning met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer beschikbaar in dit historische stadje. Voor deze woonruimte zoeken we… Meer informatie
anno
1970
 m2
60
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Binnenkort komt deze antikraakwoning met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer beschikbaar in dit historische stadje. Voor deze woonruimte zoeken we bij voorkeur twee bewoners die hier graag gaan samenwonen.

Over de woonomgeving

Genemuiden is een klein stadje in Overijssel. Jan van Nassau gaf het in de 13e eeuw stadsrechten. Meer over de historie van het stadje vind je terug in het vlakbij gelegen Historisch Centrum Genemuiden. De woning staat in het centrum van Genemuiden en de straat loopt over in het deel van de stad waar de jachthaven zich bevindt. Je kunt hier heerlijk bootjes kijken die via het Zwarte Water naar het Zwarte Meer of het IJsselmeer varen.

Maandelijkse kosten

Wanneer je hier gaat wonen met twee personen dan betalen jullie € 90,- per maand per persoon. Ga je hier alleen wonen? Dan betaal je € 130,- per maand. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger