Samenvatting
In het groene buitengebied van Haaren, staat deze prachtige boerderij die inmiddels al 110 jaar oud is. De boerderij is… Meer informatie
€ 120,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1910
 m2
194
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

In het groene buitengebied van Haaren, staat deze prachtige boerderij die inmiddels al 110 jaar oud is. De boerderij is opgetrokken in steen en heeft een zadeldak die sinds 1975 gedekt is met betonpannen. In de woning zijn nog verschillende authentieke elementen aanwezig o.a. kelder met opkamer, bedstee en schouw met plattebuiskachel en originele tegels. Er is ook nog een voormalig bakhuis aanwezig hierin is de beregeningspomp geplaatst. De woning is nog in originele staat, er is alleen een tussenmuur in de woonkamer verwijderd. De benedenverdieping is gedeeltelijk voorzien van thermopane ramen. Het rompgebouw ziet er strak en degelijk uit.

Indeling begane grond:

Bijkeuken met wasruimte, keuken met kelder en opkamer, woonkamer en slaapkamer en speelkamer met bedstee. Verdieping: open zolder met enkele slaapkamers.

De totale inhoud van de woning is ca 850m3 (excl. achterhuis en bakhuis).

Over Haaren en de omgeving

De gemeente Haaren bestaat sinds 1997 uit de dorpjes Haaren, Esch, Biezenmortel en Helvoirt. Vanaf 1 januari 2021 zal Haaren bij Oisterwijk samengevoegd worden en worden de andere dorpen verdeeld over naastgelegen gemeentes zoals Vught en Boxtel.
Oisterwijk is gelegen aan het prachtige natuurgebied: de Kampina en staat bekend om de bossen en vennen. Ook Haaren is omgeven door landelijk groen en te midden van dit groen kun je dus wonen in deze boerderij.

Wegen en verbinding

De weg voor de boerderij gaat over in een zandpad dat het bos inloopt. Prachtig om even een lekkere wandeling te maken! Via Rijksweg N65, die op 5 minuten rijden ligt, heb je een directe verbinding met 's-Hertogenbosch en Tilburg. Het centrum van Haaren ligt op 2 minuten van de boerderij.

De kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 115,- per persoon/per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra. Voor deze unieke woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die gaan samenwonen!

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger