Woning antikraak Haarlem

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woning in Haarlem wel!
Meer info
Antikraakwoning in Haarlem

Samenvatting

Deze karakteristieke eengezinswoning in de Oude Amsterdamsebuurt bieden wij antikraak aan. Voor een habbekrats kun je hier wonen in een totaal… Meer informatie ↓
anno
1919
m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Deze karakteristieke eengezinswoning in de Oude Amsterdamsebuurt bieden wij antikraak aan. Voor een habbekrats kun je hier wonen in een totaal eigen woning die beschikt over een eigen voordeur, een woonkamer en een keuken. Uiteraard heb je er ook eigen sanitaire voorzieningen. Daarbij heeft de woonruimte beschikking over maar liefst drie slaapkamers én een knusse achtertuin.

Over de omgeving van deze antikraakwoning

In de Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost wonen ca. 2.600 mensen, waaronder vooral jongvolwassenen (20 tot 44 jaar). Haarlem-Oost is via diverse autosnelwegen prima bereikbaar. Parkeren is hier geen probleem, er is parkeergelegenheid voor de deur in de daarvoor bestemde parkeervakken.
Openbaar vervoer  is goed bereikbaar. Op loopafstand tref je zowel bushaltes als treinstation Haarlem-Spaarnwoude aan. Met bus en trein ga je gemakkelijk op weg naar omliggende steden zoals het gezellige Hoofddorp of het altijd bruisende Amsterdam.

Haarlem eens van boven zien? Bekijk dan deze beelden:

Gapph VastgoedbeheerHaarlem van boven

Je boodschappen kun je vanuit deze woonruimte gemakkelijk te voet doen, de Dekamarkt is er enkele straten verderop. Ga je liever shoppen in het centrum? Dan ben je in slechts 15 minuten fietsen in het fraaie Haarlemse centrum. In het centrum kun je ook terecht voor in de vele winkels, maar kun je ook genieten van de prettige lunch- en uitgaansgelegenheden. Tevens heb je er voldoende gelegenheid om gezellig uit eten te gaan.

Maandelijkse kosten antikraak Haarlem

Als je hier wilt samenwonen dan betalen jullie ieder slechts € 100,- per persoon per maand voor deze antikraakwoning. Dit is exclusief gas, water en elektra.
Wil je liever alleen wonen? Dan betaal je € 150,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Naast de maandelijkse bruikleenkosten worden er maandelijks niet verrekenbare servicekosten à € 0,85 in rekening gebracht.

*De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.



Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod