Samenvatting
Deze karakteristieke eengezinswoning wordt antikraak aangeboden. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, drie slaapkamers én een knusse achtertuin.De… Meer informatie
€ 95,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1919
  • 3 kamers
  • Gestoffeerd
  • 90m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand
Keurmerk Leegstandbeheer

Over deze antikraak woning

Deze karakteristieke eengezinswoning wordt antikraak aangeboden. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, drie slaapkamers én een knusse achtertuin.

De omgeving van de antikraakwoning

In de Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost wonen ca. 2.600 mensen, waaronder vooral jongvolwassenen (20 tot 44 jaar). Haarlem-Oost is via diverse autosnelwegen bereikbaar. Treinstation Haarlem-Spaarnwoude bevindt zich op loopafstand. Parkeren kan voor de deur in de daarvoor bestemde parkeervakken.
Boodschappen doen zonder auto? Geen probleem, de Dekamarkt is een paar straten verderop.

Kosten antikraak Haarlem

Voor deze antikraakwoning betaal je slechts € 95,- per persoon per maand wanneer je er wilt samenwonen. Dit is exclusief gas, water en elektra. Liever alleen wonen? Dat kan voor € 140,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Naast de maandelijkse bruikleenkosten betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 0,85 aan servicekosten.

Ter info: Bijgevoegde foto's dienen als voorbeeld. De ruimtes kunnen afwijken van de daadwerkelijke woning, maar zijn wel van een vergelijkbare woning in dezelfde straat.

Prachtige dronebeelden van Haarlem


Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger