Samenvatting
Deze karakteristieke eengezinswoning in de Oude Amsterdamsebuurt bieden wij antikraak aan. Voor een habbekrats kun je hier wonen in een… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1919
 m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Deze karakteristieke eengezinswoning in de Oude Amsterdamsebuurt bieden wij antikraak aan. Voor een habbekrats kun je hier wonen in een totaal eigen woning die beschikt over een eigen voordeur, een woonkamer en een keuken. Uiteraard heb je er ook eigen sanitaire voorzieningen. Daarbij heeft de woonruimte beschikking over maar liefst drie slaapkamers én een knusse achtertuin.

Over de omgeving van deze antikraakwoning

In de Oude Amsterdamsebuurt in Haarlem-Oost wonen ca. 2.600 mensen, waaronder vooral jongvolwassenen (20 tot 44 jaar). Haarlem-Oost is via diverse autosnelwegen prima bereikbaar. Parkeren is hier geen probleem, er is parkeergelegenheid voor de deur in de daarvoor bestemde parkeervakken.
Openbaar vervoer is goed bereikbaar. Op loopafstand tref je zowel bushaltes als treinstation Haarlem-Spaarnwoude aan. Met bus en trein ga je gemakkelijk op weg naar omliggende steden zoals het gezellige Hoofddorp of het altijd bruisende Amsterdam.

Haarlem eens van boven zien? Bekijk dan deze beelden:

Interveste Haarlem van boven

Je boodschappen kun je vanuit deze woonruimte gemakkelijk te voet doen, de Dekamarkt is er enkele straten verderop. Ga je liever shoppen in het centrum? Dan ben je in slechts 15 minuten fietsen in het fraaie Haarlemse centrum. In het centrum kun je ook terecht voor in de vele winkels, maar kun je ook genieten van de prettige lunch- en uitgaansgelegenheden. Tevens heb je er voldoende gelegenheid om gezellig uit eten te gaan.

Maandelijkse kosten antikraak Haarlem

Als je hier wilt samenwonen dan betalen jullie ieder slechts € 100,- per persoon per maand voor deze antikraakwoning. Dit is exclusief gas, water en elektra.
Wil je liever alleen wonen? Dan betaal je € 150,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Naast de maandelijkse bruikleenkosten worden er maandelijks niet verrekenbare servicekosten à € 0,85 in rekening gebracht.

*De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger