Kamer antikraak Heemskerk

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Heemskerk

Samenvatting

In Heemskerk hebben we een kleurrijke kamer beschikbaar In dit complex in Heemskerk is een kamer beschikbaar voor slechts €… Meer informatie ↓
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Heemskerk hebben we een kleurrijke kamer beschikbaar

In dit complex in Heemskerk is een kamer beschikbaar voor slechts € 250,- inclusief gas, water en elektra. De kamer beschikt over een eigen wastafel en is volledig gestoffeerd.

Binnen het pand zijn drie gezamenlijk keukens aanwezig, waarvan een in combinatie met een grote woon-/eetruimte. Het pand beschikt daarnaast over gezamenlijke douches en een wasruimte waar meerdere wasmachines/drogers aangesloten kunnen worden.

Naast een eigen tuin is het Zuiderpark op loopafstand gelegen. Gratis parkeergelegenheden voor de deur.

Over Heemskerk
Heemskerk is gelegen tussen Castricum en Beverwijk. In het zuiden vind je Haarlem. De gemeente Heemskerk telt ongeveer 40.000 inwoners en werd al in het jaar 1063 vermeld in een officieel document.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod