Kamer antikraak Heemskerk

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Zoetermeer
Dordrecht
Meer woningen
Antikraak kamer in Heemskerk
Samenvatting
In Heemskerk hebben we een kleurrijke kamer beschikbaar In dit complex in Heemskerk is een kamer beschikbaar voor slechts €… Meer informatie
 m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraak kamer

In Heemskerk hebben we een kleurrijke kamer beschikbaar

In dit complex in Heemskerk is een kamer beschikbaar voor slechts € 250,- inclusief gas, water en elektra. De kamer beschikt over een eigen wastafel en is volledig gestoffeerd.

Binnen het pand zijn drie gezamenlijk keukens aanwezig, waarvan een in combinatie met een grote woon-/eetruimte. Het pand beschikt daarnaast over gezamenlijke douches en een wasruimte waar meerdere wasmachines/drogers aangesloten kunnen worden.

Naast een eigen tuin is het Zuiderpark op loopafstand gelegen. Gratis parkeergelegenheden voor de deur.

Over Heemskerk
Heemskerk is gelegen tussen Castricum en Beverwijk. In het zuiden vind je Haarlem. De gemeente Heemskerk telt ongeveer 40.000 inwoners en werd al in het jaar 1063 vermeld in een officieel document.

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger