Samenvatting
Aan de Debora Bakelaan komen meerdere antikraak-appartementen beschikbaar. De 4-kamerappartementen bevinden zich in het blauwe appartementencomplex. Ieder appartement beschikt over… Meer informatie
€ 95,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1967
  • 4 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 61m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand
Keurmerk Leegstandbeheer

Over deze antikraak woning

Aan de Debora Bakelaan komen meerdere antikraak-appartementen beschikbaar. De 4-kamerappartementen bevinden zich in het blauwe appartementencomplex. Ieder appartement beschikt over een woonkamer, keuken, drie slaapkamers, sanitaire voorzieningen, balkon en een bergruimte op de begane grond.

Rondom het complex zijn voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling aanwezig.

Over de woonomgeving

De Slotheerenbuurt wordt momenteel door zowel woningcorporatie WOONopMAAT als gemeente Heemskerk geherstructureerd. Voordat de herstructurering van start gaat kun je er via Interveste wonen.

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken, zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Maandelijkse kosten

Voor deze 4-kamerappartementen aan de Debora Bakelaan betaal je slecht € 95,- per persoon per maand aan maandelijkse kosten, exclusief gas, water en elektra. Als je liever alleen woont betaal je € 140,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

De Slotheerenbuurt Heemskerk

De slotheerenbuurt ligt nabij Kasteel Assumburg. Een prachtig kasteel met geweldige tuin. We schreven er al eerder over in een verhaal over Simon van Haerlem

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger