Woning antikraak Heemskerk

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Heemskerk wel
Heemskerk
Heemskerk
Meer info
Samenvatting
Aan de Debora Bakelaan komt een antikraak-appartement beschikbaar. De gallerijflat waarin het apprtement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het… Meer informatie
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1967
 m2
85
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Aan de Debora Bakelaan komt een antikraak-appartement beschikbaar. De gallerijflat waarin het apprtement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, sanitaire voorzieningen, balkon en een bergruimte op de begane grond.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling aanwezig.

Over de woonomgeving

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken. Dit kan zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Ga bijvoorbeeld naar de groenteboer, visboer of haal een lekker broodje.

Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig een dagje kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Maandelijkse kosten

Voor dit 4-kamerappartement aan de Debora Bakelaan betaal je slecht € 100,- per persoon per maand aan maandelijkse kosten, exclusief gas, water en elektra. Als je liever alleen woont betaal je € 150,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Interveste Kasteel Heemskerk met de flats erachter

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger