Woning antikraak Heemskerk

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Heemskerk wel!
Heemskerk
Heemskerk
Samenvatting
Aan de Debora Bakelaan komt een antikraak-appartement beschikbaar. De gallerijflat waarin het apprtement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1967
 m2
85
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Aan de Debora Bakelaan komt een antikraak-appartement beschikbaar. De gallerijflat waarin het apprtement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, sanitaire voorzieningen, balkon en een bergruimte op de begane grond.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling aanwezig.

Over de woonomgeving

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken. Dit kan zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Ga bijvoorbeeld naar de groenteboer, visboer of haal een lekker broodje.

Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig een dagje kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Maandelijkse kosten

Voor dit 4-kamerappartement aan de Debora Bakelaan betaal je slecht € 110,- per persoon per maand aan maandelijkse kosten, exclusief gas en elektra. Als je liever alleen woont betaal je € 165,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Interveste PortretvanHeemskerk

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger