Woning antikraak Heemskerk

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Heemskerk wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Aan de Debora Bakelaan komt een antikraak-appartement beschikbaar. De gallerijflat waarin het apprtement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1967
m2
85
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Aan de Debora Bakelaan komt een antikraak-appartement beschikbaar. De gallerijflat waarin het apprtement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, sanitaire voorzieningen, balkon en een bergruimte op de begane grond.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling aanwezig.

Over de woonomgeving

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken. Dit kan zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Ga bijvoorbeeld naar de groenteboer, visboer of haal een lekker broodje.

Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig een dagje kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

IntervestePortretvanHeemskerk

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod