Samenvatting
Voor wie droomt van wonen in een bosrijke omgeving met alle faciliteiten nog binnen handbereik; we hebben deze schitterende vrijstaande villa… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
 m2
765
kamers
7
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

Voor wie droomt van wonen in een bosrijke omgeving met alle faciliteiten nog binnen handbereik; we hebben deze schitterende vrijstaande villa nabij Eindhoven in beheer! De woning beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 765m², een tuin en dubbele garage.

LOCATIE
De villa is gelegen in Heeze en bevindt zich op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Geldrop. Diverse uitvalswegen en snelweg A2 zijn eenvoudig en vlot te bereiken.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De woonruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen. De kosten voor dit pareltje komen daarom neer op slechts € 90,00 per persoon per maand bij bewoning door twee personen. Dit bedrag is exclusief de maandelijkse kosten voor gas, water en elektra.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger