Samenvatting
Voor wie droomt van wonen in een bosrijke omgeving met alle faciliteiten nog binnen handbereik; we hebben deze schitterende vrijstaande… Meer informatie
€ 90,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
 m2
765
kamers
7
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Voor wie droomt van wonen in een bosrijke omgeving met alle faciliteiten nog binnen handbereik; we hebben deze schitterende vrijstaande villa nabij Eindhoven in beheer! De woning beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 765m², een tuin en dubbele garage.

LOCATIE
De villa is gelegen in Heeze en bevindt zich op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Geldrop. Diverse uitvalswegen en snelweg A2 zijn eenvoudig en vlot te bereiken.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De woonruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen. De kosten voor dit pareltje komen daarom neer op slechts € 90,00 per persoon per maand bij bewoning door twee personen. Dit bedrag is exclusief de maandelijkse kosten voor gas, water en elektra.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger