Antikraak Heiloo


woning antikraak

Samenvatting

Dit driekamerappartement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Binnen… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1975
m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Dit driekamerappartement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien.

Binnen in het appartement

Aan de rechterkant van de hal leiden de deuren je naar de badkamer en de eerste slaapkamer. Als je na binnenkomst gelijk rechtdoor loopt, betreed je de woonkamer van ruim 20 vierkante meter.

Door de grote ramen in de kamer kun je genieten van veel natuurlijke lichtinval en gezien de hoeveelheid natuur rondom het pand, is de kans groot dat je een groen uitzicht hebt!  (afhankelijk van het jaargetij uiteraard).

De woonkamer geeft je ook toegang tot de keuken en de tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van kastjes en opbergruimte voor al je boodschappen. In de grote tweede slaapkamer heb je meer dan genoeg ruimte om een royaal bed te plaatsen.

Buiten het appartement

Je kunt je ochtend hier heerlijk beginnen door de gordijnen te openen en de tuin in te lopen zodat je door de vroege ochtendbries in een keer klaarwakker wordt. 

In de tuin heb je ook nog een schuurtje tot je beschikking. Ideaal om je fiets of eventuele (tuin-)gereedschap te stallen.

Wonen in Heiloo

Heiloo is een dorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt niet ver van de Noordzeekust en het strand loopt geheel door tot ver in het zuiden van Nederland. Binnen 10 minuten lopen sta je middenin het centrum van Heiloo, waar je goed terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook heeft het pittoreske centrum een compleet winkelcentrum met gezellige restaurants voor een lekkere maaltijd na een dagje shoppen. 

Amsterdam en Alkmaar

De bereikbaarheid van Heiloo is goed. De afstand naar Station Heiloo is slechts 1000 meter. De trein brengt je snel en eenvoudig naar de grote steden Amsterdam of Alkmaar. Mocht je liever met de auto gaan... Beide steden zijn ook goed te bereiken via de snelweg die langs Heiloo loopt!

IntervesteHeiloo

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon, per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Naast deze kosten wordt er maandelijks een klein bedrag van € 6,40,-  aan servicekosten gevraagd.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod