Antikraak Helmond


woning antikraak

Samenvatting

Hoe ziet de woning er (ongeveer) uit? In Helmond heeft Interveste deze leuke eengezinswoning beschikbaar. De woning heeft een oppervlakte… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
74
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

In deze woning kun je samenwonen met een Roomie.

Hoe ziet de woning er (ongeveer) uit?

In Helmond heeft Interveste deze leuke eengezinswoning beschikbaar. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 74m². Je krijgt dus een zee aan ruimte tot je beschikking. Via de hal bereik je de woonkamer uit die doorloopt naar de eetkamer en open keuken. Door de grote ramen in de woonkamer en keuken komt er veel natuurlijk licht de woning in. De woning beschikt over een badkamer en een separaat toilet.

Op de eerste verdieping heb je de beschikking over meerdere slaapkamers. In de mooie achtertuin kun je heerlijk genieten van de warme zomerdagen. Ideaal voor een BBQ of een drankje in de zon!

Wat is er te doen in de omgeving van de woning

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex 'De Braak'. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning.

Een eerste impressie van Helmond

Benieuwd hoe jouw toekomstige woonomgeving eruitziet? Dat snappen we! Hieronder bekijk je de beelden van de prachtige stad Helmond!

IntervesteHelmond
Helmond

Maandelijkse kosten

De maandelijkse bruikleenkosten voor deze woning bedragen € 100,- per persoon, per maand. Wil je hier liever alleen wonen? Ook dat kan! Dan betaal je € 150,- per maand. Hierbij komt een klein bedrag aan servicekosten, namelijk € 4,- per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

IntervesteOde aan het Helmonds dialect
Ode aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

IntervesteTheo Maassen over Berry van Aarle
Theo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

IntervesteWim Daniels over zijn Helmond
Wim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

IntervesteHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond
Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

IntervesteMeer over Het Kasteel van Sinterklaas
Meer over Het Kasteel van Sinterklaas

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod