Woning antikraak Helmond

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen in Helmond wel!
Helmond
Helmond
Meer woningen
Antikraak woning in Helmond
Samenvatting
In Helmond hebben wij een boven- en benedenwoning beschikbaar. De benedenwoning heeft 3 kamers plus een ruim terras. De bovenwoning… Meer informatie
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1956
  • 3 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 65m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op fietsafstand

Over deze antikraak woning

In Helmond hebben wij een boven- en benedenwoning beschikbaar. De benedenwoning heeft 3 kamers plus een ruim terras. De bovenwoning heeft geen terras maar wel een balkon en een extra kamer. Beide woonruimtes zijn in bezit van een berging.

LOCATIE
Rondom de woning vind je vele voorzieningen. Zo liggen zowel het bus- als treinstation van Helmond op een afstand van 400 meter van de woning. Je reist dus gemakkelijk in de richting van Eindhoven of Venlo. Tevens ben je rondom de woning voorzien van eigen parkeergelegenheid.

Hou je van theater?
Dan heb je geluk! op een steenworp afstand van de woonruimte vind je een knus theater, waar je ook aan een theatercursus kunt deelnemen.

MAANDELIJKSE KOSTEN
Wil je hier alleen wonen? Dan betaal je slechts € 140,- per maand, exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Hiernaast betaal je € 1,95 per maand aan servicekosten.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmonds het mooiste stadsdialect van Brabant. Dit filmpje bewijst het:

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger