Woning antikraak Helmond

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Over deze antikraakwoning Dit antikraak-appartement is uitgerust met een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen. Het appartement heeft een… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
59
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Over deze antikraakwoning

Dit antikraak-appartement is uitgerust met een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen. Het appartement heeft een oppervlakte van 59m² en vanaf je balkon kun je genieten van het zonnetje.
De omgeving is rustig waardoor je in dit appartement fijn kunt wonen.

Over de woonomgeving

Wat ook erg ideaal is, is dat je kunt parkeren bij de voordeur.
Heb je geen auto? Met het openbaar vervoer kun je vanuit hier gemakkelijk overal komen. Bushaltes en NS-station Helmond zijn zowel te voet als per fiets gemakkelijk te bereiken.

Wil je nog even snel naar de supermarkt? Dat kan, want de supermarkt is ook op loopafstand bereikbaar. Binnen een paar minuten sta je al in de winkel.

Hou je van sport? In de omgeving vind je een voetbalstadion en een korfbalvereniging. Leuk om je vrije tijd door te brengen in de zomer of om alle wedstrijden op de voet te volgen.

Meld je aan op interveste.nl/inschrijven om direct kans te maken op deze antikraakwoning en wie weet woon jij straks in het prachtige Helmond.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Sinds 1232 is Helmond officieel een stad geworden. Toch moet de stad veel ouder zijn, Helmond is namelijk ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 bestond. Met ruim 91.000 bewoners is Helmond een gezellig mooie stad om te wonen. Met de trein ben je al binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 32,50 aan servicekosten gevraagd.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

IntervesteOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

IntervesteTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

IntervesteWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

IntervesteHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

IntervesteMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod