Samenvatting
Goede antikraak-appartementen vlakbij het centrum van Helmond. De antikraak-appartementen zijn uitgerust met een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen.… Meer informatie
€ 100,- p.m.
anno
1960
 m2
60
kamers
3
  •   Direct beschikbaar
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Goede antikraak-appartementen vlakbij het centrum van Helmond. De antikraak-appartementen zijn uitgerust met een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen. Heb je een auto? Deze kan je makkelijk parkeren bij de voordeur, dat voorkomt een eind lopen naar een parkeergarage. Heb je geen auto? Met de trein is ook geen probleem! Bushaltes en NS-station Helmond zijn zowel te voet en op de fiets makkelijk bereikbaar. Snel nog even naar de supermarkt? Deze is ook op loopafstand te bereiken, dus je bent er zo. In deze appartementen kun je fijn wonen, de omgeving is rustig en op je balkon kan je genieten van het zonnetje in de zomer. Houd u daarnaast van sport? In de omgeving vind u een voetbalstation en een korfbalvereniging. Leuk om je vrije tijd door te brengen in de zomer of om alle wedstrijden op de voet te volgen. Meld je aan op interveste.nl/inschrijven om direct kans te maken op deze antikraak-woning en wie weet woon jij straks in het prachtige Helmond.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Sinds 1232 is Helmond officieel een stad geworden. Toch moet de stad veel ouder zijn, Helmond is namelijk ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 bestond. Met ruim 91.000 bewoners is Helmond een gezellig mooie stad om te wonen. Met de trein ben je al binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Maandelijkse kosten

Als je in dit appartement wilt samenwonen dan betaal je slechts € 100,- per maand per persoon. Wanneer je liever alleen woont dan betaal je maandelijks € 150,-. Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 22,50 aan servicekosten gevraagd.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.

Reageer nu

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmonds het mooiste stadsdialect van Brabant. Dit filmpje bewijst het:

Interveste  Stads dialect Helmond

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Interveste  Theo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Interveste  Wim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Interveste  Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Interveste  Meer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger