Antikraak Hendrik-Ido-Ambacht


woning antikraak

Samenvatting

De woning ligt in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels direct om de hoek! De woning is voorzien… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
82
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

De woning ligt in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels direct om de hoek! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met aparte keuken en eetkamer op de begane grond.  Boven bevinden zich meerdere slaapkamers en een badkamer. Niet geheel onbelangrijk, er is zowel een voortuin als achtertuin aanwezig. Hier kun je dus heerlijk tuinieren. Groene vingers gezocht! Er wordt namelijk wel verwacht dat je de tuinen netjes zal onderhouden.

Wonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoals hierboven al aangegeven bevindt de woning zich nabij diverse winkels. Winkelcentrum de Schoof beschikt over supermarkten, een vishandel, kaaswinkel en vele andere winkels. Je kunt hier dus uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook is er wekelijks een markt.

IntervesteHendrik-ido-Ambacht gezien vanuit de lucht

Bereikbaarheid woning

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, een bushalte om 4 minuten lopen en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Het bekende Burgemeester Baxpark is op 15 minuten loopafstand te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk o.a. aan een hip Foodtruck Festival of optredens van diverse artiesten tijdens het gezellige Bevrijdingsfestival.. Natuurlijk kan je ook gewoon op zondag een lekkere wandeling maken in alle rust.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 3,41 aan servicekosten bij.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod